2777
2789
عنوان

چقدر کنکور بد شده

184 بازدید | 16 پست

من فارغ التحصیل شدم اصلا تو جو کنکور نیستم ولی دوستم امسال کنکور داد واقعا پیر شد 

دو بار کنکور وسطش امتحان نهایی که یه اشتباه میتونه ترازت رو کلی جا به جا کنه هر امتحان نهایی خودش در حد یه کنکور استرس اوره سال بعد یازدهم هم هست انگار تازه میگن بی عدالتی هم میشه و سلیقه ای تصحیح میشه تقلب هم که هیچی 

به جز اینا هزینه ها هم خیلی گرونه عملا بچه های خانواده های ضعیف از دور رقابت خارج میشن کتاب های گرون آزمون و کلاس ها خیلی گرون شدن 

هر کتاب کمکی برای نهایی رو پونصد تومن میخرید 🙁🙁🙁🙁

جوجه پرستار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بعد مثلا میگن خواستن با امتحان نهایی استرس دانش آموزا رو کم کنن

نهایی خیلی استرس آور و ناعادلانه اس همون کنکور بهتر بود 

تازه میگن نهایی خیلی هم سخته و نمیشه اصلا نمره بالا بگیری زمان ما تاثیر مثبت بود نهایی آسون بود اکه کتاب رو میخوندی وافعا میشد ۲۰ بشی ولی الان اصلا امکان نداره 

جوجه پرستار

نهایی خیلی استرس آور و ناعادلانه اس همون کنکور بهتر بود تازه میگن نهایی خیلی هم سخته و نمیشه اصلا نم ...

اره واقعا کاش مثل قبل میشد من امسال خودم کنکور داشتم ولی گند زدم الان از ترس اینکه هم یازدهم امتحان نهایی بدم هم دوازدهم موندم چیکار کنم برم یه دانشگاه الکی یا بمونم😑😓

اره واقعا کاش مثل قبل میشد من امسال خودم کنکور داشتم ولی گند زدم الان از ترس اینکه هم یازدهم امتحان ...

اخه چجوری تو یه ماه دو پایه امتحان بدن ؟ اینجوری میخوان پشت کنکوری ها رو حذف کنن 

بستگی به خودت داره باید اراده قوی داشته باشی ولی شدنی هست 

جوجه پرستار

من دانشجو ترم دو پرستاریم مث‌خوره افتاده به جونم کنکور مجدد ولی میترسم با اینکه از زیرو بمش خبر دارم ...

برای آزمون پرومتریک و rn بخون 

اوسکلی بیای کنکور تجربی بدی ؟! 

از این جهنم خودتو نجات بده 

واقعا درکت نمیکنم 

خودتو یکی از ساکنان آمریکا و کانادا ببین 

اسی با اجازه 

کنکوری  ۴۰۵ م خب یازدهم و ک هیچی تر زدم رف

دوازدهم اگر معدل بالای ۱۹ باشه ۳۰ یا ۴۰ درصد کنکورم بزنم فیزیو تراپی میارم بنظرتون؟ واقعا چطوری درس میخوندین کنار جمع بندی یازدهم و دهمم میکردین چطوری درس دوازدهم میخوندیم ک معدلتون بالا شد؟

اصن چطوری ا دس سوالای نهایی برومدین؟ میشه راهنمایی کنین؟ واقعا گیج و گمراهم😑💔

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

برای آزمون پرومتریک و rn بخون اوسکلی بیای کنکور تجربی بدی ؟! از این جهنم خودتو نجات بده واقعا درکت ن ...

زبان‌خوندنو شروع کردم اما 8 مدرکم میمونه دست وزارت بهداشت چون دولتی میخونم خو‌بجا همین دندون بخونم بهتر نیست؟!