2777
2789

تاپیک زده بود درد دل میکرد گفتم پدر منم مثل پدر تو هست ولی خدا رو شکر برادر ندارم شاید جا پای اون میذاشت

نمیدوستم خواهرم جا پای بابام گذاشته

حالم خیلی بده😔

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت شوهر داره؟

اره دو تا بچه داره شوهرش بهش خیانت کرد محبت نکرد اینم داره جبران میکنه ولی اون طفل معصوما چ گناهی کردن

از کجا فهمیدی خواهرت خیانت میکنه؟؟؟

یه املاکی که برا ما خونه پیدا کرد با اونه . از رفتارای خواهرم شک کرده بودم تا اینکه دوسته املاکیه لوش داد خواهرم فک میکنه ما نمیدونیم

شوهرش بهش خیانت کرده بنده خدا    نمیگم حق دار ه ها اصلا ولی انقدر کمبود محبت داشته که تا کسی بهش یه کم توجه کرده جذبش شده خدا لعنت کنه این مردارو که زن شوهردارو از راه به در میکنن و سواستفاده میکنن ازش    تو باهلش صحبت کن با محبت با آرامش ببین مشکلش چیه  

شوهرش بهش خیانت کرده بنده خدا    نمیگم حق دار ه ها اصلا ولی انقدر کمبود محبت داشته که تا ک ...

دقیقا از بس محبت ندید شوهرش یهو یک هفته میزاشت میرفت مسافرت این به این روز افتاد😔