2777
2789
عنوان

کی بلده موچی درست کنه؟😁

513 بازدید | 11 پست

اگ بلدین بگین💁 بوس بهتون😌

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارد برنج چند بار الک کن با اب و نمک خمیر درست کن خوب ورز بده یا چتد دفعه محکم بزن رو میز تا قشنگ ورز بیاد بریز تو کاسه و روشو با سلفون بپوشون بزار تو ماکروفر یک دقیقه بیار بیار باز ورز بده بازم یک دقیقه ماکروفر چند دفعه تکرار کن نشاسته ذرت بپاش رو تخته خمیر رو بزار رو نشاسته پهن کن اندازه کف دست بردار روش توت فرنگی خرد شده بریز و بچین تو ظرف بزار یخچال و سرد که شد بخور

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
من یه پیج دارم میفروشه  درست کردنش تو خونه سخته چون خمیر لوبیا میخواد فکنم

ولی تو اینستا با آرد درست کرد البته کلیپش زیاد واضح نبود

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 
ارد برنج چند بار الک کن با اب و نمک خمیر درست کن خوب ورز بده یا چتد دفعه محکم بزن رو میز تا قشنگ ورز ...

واااای عزیزم مرسیییی😍

من یبار با آرد برنج درست کردم زیاد جالب نشد.البته شنیدم اونا آرد برنجشون با ما فرق داره دیگه نمیدونم

با آرد نشاسته نمیشه؟