صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عنوان قائده آور فوری میخوام😭 301 بازدید | 30 پست سلام خانمامیشه ی قائده اور فوری بگینیک ماهه عقب انداختمتست هم منفی بود😭 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤ 1399/08/03 | 12:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چکامه۲ عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 1344 منم همینطور😐😐😐تازه من مجردم😐😐😐نمیدونم چرا بدنم ارور داده😐😐😐 صبوری میکنم تا طلوع آفتاب❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 منم همینطور😐😐😐تازه من مجردم😐😐😐نمیدونم چرا بدنم ارور داده😐😐😐 چرا اخههههه خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
آذر_57 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 81248 دمنوش زعفراندمنوش جعفری چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 کرفس اب هویچ یعنی کرفس معجز است معجزه به والله کرفس ندارمفقط هویج دارم الان خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
خطکش عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 14293 جاری من ۴ ماه عقب مینداخت تستا همه منفی هی امپول میزد باز نمیشد بعد چهار ماه تو سونو یه اقا پسر گل گلاب دیدن که بای بای میکنه به نظرم باز آزمایش بده
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 دمنوش زعفران دمنوش جعفری مرسی خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 جاری من ۴ ماه عقب مینداخت تستا همه منفی هی امپول میزد باز نمیشد بعد چهار ماه تو سونو یه اقا پسر گل گ ... اخه من پلی کیستیکم ب راحتی باردار نمیشم خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 اصل کاری کرفس فریزریشو دارم واسه خورشت کرفسکفایت میکنه؟ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
چکامه۲ عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 1344 چرا اخههههه شما بگو😐 من سر از کار خودم در نمیارم😐😐 صبوری میکنم تا طلوع آفتاب❤