2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه قوروت (کشک )

مواد لازم:

قروت بیرجندی: 300 گرم

گردو: 10 عدد

آب : 3 یا 4 پیمانه

روغن: 1 قاشق غذا خوری

پیاز: 1 عدد کوچک

طرز تهیه:

ابتدا قروت ها را 5 الی 6 ساعت در آب خیس کرده هدف از این کار نرم شدن قروت ها است تا در زمان ساییدن به راحتی ذرات قروت جدا شود.

در مرحله بعد گردوها را آسیاب کرده تا پودر شوند سپس قروت ها را از آب بیرون کشیده و داخل تقارچه (ظرف مخصوص ساییدن قروت که جنس آن سفالی و زبر است) ریخته (اگه تقارچه نداشتید میتونید از کاسه پیرکس هم استفاده کنید) و گردوهای پودر شده را به آن اضافه می کنیم و می ساییم تا غلیظ شود سپس مقدار کمی آب (1 لیوان) به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و دوباره عمل بالا را تکرار میکنیم تا مواد غلیظ شوند و 2 پیمانه آب به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و مایع را صاف میکنیم(یعنی قروت ها را از مایع بنفش رنگ ایجاد شده جدا میکنیم) سپس روغن را در قابلمه داغ می کنیم (ترجیحا اگر از روغن حیوانی استفاده شود بهتر  است) و پیاز خرد شده را به آن اضافه میکنیم تا طلایی رنگ شود سپس مایع قروت را به آن اضافه میکنیم و بدون اینکه هم بزنیم صبر میکنیم تا جوش بیاید و شعله را خاموش می کنیم. اکنون قروت آماده است. 

نکته:

۱. قروت از غذاهاي معروف و سنتي ، بسيار لذيذ و مقوي شهر بيرجند مركز استان خراسان جنوبي است.

۲. قروت به صورت تريد سرو مي شود.

۳. قروت خشك را بايد آماده از فروشگاه ها خريداري كنيد.

 ۴. بهتر است در کنار آن بادمجان و سبزی تازه هم سرو شود.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792