2777
2789

من به همین تازگی تو شهرستان قیدار انجام دادم سالن میکاپ کارشو دوست داشتم فیبروز کردم ابرو هامو

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

همین که ابرو میکشنو میگی؟😂 اطلاعاتم در حد جلبکه والا خواهر من تازه رفته خیلی راضیه میخوای بپرسم؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همین تازگی تو شهرستان قیدار انجام دادم سالن میکاپ کارشو دوست داشتم فیبروز کردم ابرو هامو

۲۰۰ حساب کرد برام

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
همین که ابرو میکشنو میگی؟😂 اطلاعاتم در حد جلبکه والا خواهر من تازه رفته خیلی راضیه میخوای بپرسم؟

😂😂😂😂زنجانی باشی خدمات ارایشی بلدنباشی عجیبه .....اره عزیزم منظورم همونه بیزحمت اگه خواهرت پیشته بپرس

😂😂😂😂زنجانی باشی خدمات ارایشی بلدنباشی عجیبه .....اره عزیزم منظورم همونه بیزحمت اگه خواهرت پیشته ...

والا من یه دونه خط چشمم بلد نیستم🤪

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بله

اینستای آرایشگره رو دارم اینه

خودت بهش پیام بده خواهرم میگفت ۲۶۰ گرفت ازم

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

خواهش