2777
2789
عنوان

امیر تتلو_پویان مختاری_نیلی افشار_دنیا جهانبخت_مهرداد جم_شکیب

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال کننده اینها نیستم ولی به نظرم هر از گاهی یه همچین سر و صدایی راه میندازن بازدیدشون بره بالا سایتشون رو تبلیغ کنن پول به جیب بزنن. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من فقط اینجا راجبشون میشنوم و گاهی کنجکاو میشم سرچشون میکنم ولی پیگیره اینا نیستم چون یه مشت پاپتی و زباله بیشتر نیستن 

اونم مهراد جم هست گلم نه مهرداد 😊

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
اههه... 😠 چرا گزارش میزنین؟؟؟  اخه ازار دارین خب دوس ندارین برین بیرون 👈👈👈😾

منظورت طاهاghعه؟؟؟؟اگه اره اونا اصلا ادمای درستی نیستن 

تازه دیدی جدیدا در اومده فریال 17 سالش نیست ؟

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

شما فالوشون میکنید و نتتون هدر می‌ره فیلم هاشون رو میبینبد 😅😂

اونا با افزایش فالورر تبلیغ بیشتری میگیرن و پول بیشتری به جیب میزنن😅😅😅

شما حالا نه تنها پولی بدست نمیارید باید برید دوباره بسته نت بخرید 🙄تا دوباره اونا رو ببینید و این روند ادامه خواهد داشت 

احمق ها رو معروف نکنیم ⁦❤️⁩

از ماست که بر ماست 

اگه کشور ما چه خوبه چه بده تقصیر همه ماست و هیچ کس مستثنی نیست ⁦❤️⁩💖

این صحبت ها رو به خودم هم میگم نه فقط دیگران 💖

شما فالوشون میکنید و نتتون هدر می‌ره فیلم هاشون رو میبینبد 😅😂 اونا با افزایش فالورر تبلیغ بیشتری ...

کاش فقط تبلغ و پولِ نت بود، کلی نادون میرن پولهاشون رو تو سایتهای شرطبندی اینها می بازن! حتی سرمایه زندگیشون رو😒

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
هیچ کس ازش خوشش نمیاد... ولی همه کاراشو دنبال میکنن😂😂😂

نه والا این همه خواننده چرا کار اون

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
درست بحرف دوست عزیز با تچکر 😊

درس حرفیدم با تشکر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شما فالوشون میکنید و نتتون هدر می‌ره فیلم هاشون رو میبینبد 😅😂 اونا با افزایش فالورر تبلیغ بیشتری ...

بزار اونا هم پول در بیارن😂😂😂😂

والا😅

من وقتمو با اونا میگذرونم... وشاید چیزایی هم ازشون یاد بگیرم😑

ولی در کل خوبه

کاش فقط تبلغ و پولِ نت بود، کلی نادون میرن پولهاشون رو تو سایتهای شرطبندی اینها می بازن! حتی سرمایه ...

گلم اونا دیگه احمق هستند ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

باورم نمیشه آدم های باشند همچین کاری بکنند ⁦❤️⁩