2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 47 پست
 اول باید شوهرت ازمایش بده که مال اون راحته یه موردم هست اگه مشکل نداشته باشه تو میرسی سر خودت ...

ببین من برا بار دوم که اینجوری شد دکتر انعقاد و ایمنی نوست که خوب بود شوهرمم پس فردا میره ازمایش اسپرم به غیر اینا چیزی هست؟ 

اشتباه منو کردی نباید این کار رو بکنی بعضی ها باید محیط رحم رو اماده نگه دارن برای ماها با یه بار دو ...

الان من دکار بهم گفت 20 روز ب5د اقدام کن ولی خودم گفتم بزار پریود شم بعد الان اقدام کنم بنظرت؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین من برا بار دوم که اینجوری شد دکتر انعقاد و ایمنی نوست که خوب بود شوهرمم پس فردا میره ازمایش اسپ ...

برای مراحل اول نه ...شما بار بعدی کاری که منگفتم بکن استرس هم البته نداشته باش به مراحل بعدی ازمایش ایشالا نمیرسه بار های بعدی حساسیت ها  تیرویید و چیرای دیگه مینویسن

الان من دکار بهم گفت 20 روز ب5د اقدام کن ولی خودم گفتم بزار پریود شم بعد الان اقدام کنم بنظرت؟ 

اره انقدر کوچیکه چیزی که دفع شده که اصلا اتفاقی برای دهانه رحمت نیفتاده مال من پوچ داشتم ساک حاملگ دفع میکردم هفته های بالا اصلا وقفه ننداختم

دعا کن مال من اخرین باشه سومی بیاد بغلم دیگه طاقت ندارم 

حالت رو درک میکنم من احمق سر هر چهارتا هم کل عالم و ادم رو خبر کردم بعد میگفتم نشد بعد من حدود5سال بعد ازدواجم اقدام کردم تازه دیدم ای دل غافل.....ایشالا خدا کمکت کنه من زیر دوش اب غسل حاجت میگرفتم خیلی مجربه سوره مریم و یس زیاد میخوندم بهم اعتماد به نفس میداد ایشالا خوش خبری کنی ماه بعد

حالت رو درک میکنم من احمق سر هر چهارتا هم کل عالم و ادم رو خبر کردم بعد میگفتم نشد بعد من حدود5سال ب ...

من اولی رو گفتم هی شوهرم میگفت نگو تا 3ماهت تموم شه گفتم ولی دومی رو نگفتم فقط خودمو شوهرم. شوهرم طفلی خیلی پایه اس خودش ناراحت میشد ولی همش دلداریم میداد هی میگفت طبیعیه

من اولی رو گفتم هی شوهرم میگفت نگو تا 3ماهت تموم شه گفتم ولی دومی رو نگفتم فقط خودمو شوهرم. شوهرم طف ...

منم شوهرم خدا رو شکر خوب بود بقیه هم به روم نیاوردن خودم خجالت میکشیدم من چون دیر اقدام کردم بخاطر همین اولی رو با شوق گقتم بعد چون سقط شد همه ش ناراحت بودم و همین طور بعدیام به این امید که دیگه اینا خوبه میگفتم ولی خب میگذره مهم نیست