2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://ninisite.co/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان

عه این مال شماست اره اینو خوندم. من از اسپرم شوهرم مطمینم با اینکه دکتر گفت نیازی نیست ازمایش بده ولی خودم فرستادمش ازمایش یعنی پس فردا باید بره ایشالله اونم نباشه

https://ninisite.co/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان

اها دیدم اینو خوندم قبلا ...ممنونم ازت عزیزم

اره جالبه خوبه ...همه تجربهاشون رو گفتن منم گفتم ...کسی جواب نداد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عه این مال شماست اره اینو خوندم. من از اسپرم شوهرم مطمینم با اینکه دکتر گفت نیازی نیست ازمایش بده ول ...

تاپیک من نیست حتما تو این تاپیک پیگیر باش خیلی خوبه باید کل ازمایشهای ص 305 اونجا رو داشته باشی

نه عزیزم دوتاشو تو هفته 6یعنی یه روز میشد میرفتم تو 6 که میرفتم سنو نه ساک بود نه چیزی

به اون میگن بارداری شیمیایی که من یه دونه داشتم خیلی حساسیت زا نیست جز سقط هم حسابش نمیکنن شما محیط رحم رو باید اماده نگه داری یعین یه بار نه یه شب درمیان تو ایام تخمک گذاری باید رابطه داشته باشی گرمی زیاد بخورین استرس هم نداشته باشی اصلا چیزی نیست نگران نباش

تاپیک من نیست حتما تو این تاپیک پیگیر باش خیلی خوبه باید کل ازمایشهای ص 305 اونجا رو داشته باشی

ببین من اینو دیدم حتی صفحه های اخرشم برگه ازمایشمو گذاشتم من دکتر لوپوس انتی کارلوپین و ایمنی نوشت. مثلا لوپوس کامتر از pttهستولی اونجا میگن نه ازمایشا خیله

نه عزیزم هر روز بجه ها میان میگن ریپلای کن ج میدن

خیلی وقت پیش پرسیدم فکر کنم همون موقع ها که سقط کرده بودم 

حالا بازم میام ببینم چه خبره 😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من اینو دیدم حتی صفحه های اخرشم برگه ازمایشمو گذاشتم من دکتر لوپوس انتی کارلوپین و ایمنی نوشت. ...

فقط ازنایشهای ص 305 اونجا کامله نه بیشتر نه. کمتر 

دوتا دکتر زبردست تو سقط مکرر هستن تو تهران یکی رزاقی یکی عارفی یدونه هم تو اصفهان همین ...بقیه سر در نمیارن.  این ازمایشها رو فقط مینویسن که کامله کامله

به اون میگن بارداری شیمیایی که من یه دونه داشتم خیلی حساسیت زا نیست جز سقط هم حسابش نمیکنن شما محیط ...

خودمم فکر میکنم شیمیایی هست گرمی تا دلت بخاد میخورم. و اقدامم همون شب تخمکگذاریم چون پریودیم منظمه خودم میدونم تاربخشو شب قبلش و شب تخمکگذاری فقط اقدام دارم. ولی تو هر دوتا خیلللللی استرش و تپش قلب گرفتم هیلی 

فقط ازنایشهای ص 305 اونجا کامله نه بیشتر نه. کمتر  دوتا دکتر زبردست تو سقط مکرر هستن تو تهر ...

توکب به خدا. حالا از یه دکتر دیگه هم وقت گرفتم برا مشاوره ببینم اون چی میگه بگم ازمایش دقیق تر بنویسه

توکب به خدا. حالا از یه دکتر دیگه هم وقت گرفتم برا مشاوره ببینم اون چی میگه بگم ازمایش دقیق تر بنویس ...

عزیزم اولین الویتت دکتر سقط مکرر باشه نه متخصص زنان 

اگه تهرانی فقط الان عارفی نوبت میده

من پوچ داشتم

اول باید شوهرت ازمایش بده که مال اون راحته یه موردم هست اگه مشکل نداشته باشه تو میرسی سر خودت یه دور ازمایش بهت میدن 90درصد مشکل داشته داشته باشی تو دور اول ازمایش معلومه اگه مشکلی بود که پیدا میکنن اگه نبود میگن باز اقدام کن نیازی به اینکه فاصله بندازی هم نیست اگه خدایی نکرده بازم پوچ بود ازمایش جدید برات مینویسن که شامل چیزای خیلی کم احتماله و اباز تکرار نهایت معرفیت میکنن کلینیک ابن سینا اگه نتیجه نگرفتی من تا اینجا رو رفتم یعنی معرفی به ابن سینا ...بعد طبق طب سنتی شروع کردم به گرمی خوردن واماده نگه داشتن محیط رحم با نزدیکی های مکرر تو زمان تخمک گذاری و همون ماه باردارشدم

خودمم فکر میکنم شیمیایی هست گرمی تا دلت بخاد میخورم. و اقدامم همون شب تخمکگذاریم چون پریودیم منظمه خ ...

اشتباه منو کردی نباید این کار رو بکنی بعضی ها باید محیط رحم رو اماده نگه دارن برای ماها با یه بار دو بار نزدیکی نمیشه اینبار از ده روز قبلش یه شب در میون باش اون روز اصل کاری هر روز