2789

ب عنوان ی تجربه دار میگم بدبخت شدی 😑😑😑ن اینکه خدای نکرده خطرناک باشه ها ی عالمه دردسر برات درست میشه حوصله داری تجربیاتم در این زمینه رو بگم‌یا نه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عکسشو بزار ببینم بگم من چند سال با این اگزما مبارزه کزدم تازه یک ساله خوب شده 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
قرمز هس دکتر گف اگزماس لوسیون ثمین داد ولی خوب نشد

وای قرمزی که مابین دو ابروشه یا روی بینیش؟؟ دختر منم داره هزار بار به دکترش گفتم گفت نه اگزما نیست الان ۶ماهشه هنوز داره

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
بگو

اول ی عکس بده مطمءن شم ک اگزماست 

دوم شیر خودتو میدی اگه اره ی راه پر پیچ و خم داری ب نظرم شیر خشکیش کن ک اخر دلیلمو میگم چرا شیر خشکیش کنی 

س

وای قرمزی که مابین دو ابروشه یا روی بینیش؟؟ دختر منم داره هزار بار به دکترش گفتم گفت نه اگزما نیست ا ...

اون خاله عزیزم و ب صورت مادر زادیه 

رفته رفته از بین میره طی چند سال 

نکته ی اول اگه شیر خودتو میدی باید خیلی خیلی خیلی زیاد مواظب تغذیه ات باشی 

رب گوجه خود گوجه سویا قهوه و هر چی کافءین دار بادمجون فلفل خرما و هرچی ک گرمی زیاده و ماهی ک بسیار بسیار حساسیت زاست نخوری اصلا و ابدا حتی یک بار 😑

دوم لباساشه ب هیچچچچ وجه نباید لباسای بچه ی دیگه ای تنش باشه 

لباسای خودشو با هیچ لباس دیگه ای قاطی نکن بشوره لباسشویی پسر من بیبی واش داشت جداگانه مینداختم

سوم باید آستر لباس قسمتی ک ب بدنش میچسبه رو اتوی داغ داغ بکشی همیشه 

چهارم شامپو و صابون و روعن بچه ی مارک سانوسان من استفاده میکردم 

نمیدونم الان هست یا نه خیلی خوب بود روغن بچه ی بار صب بشورش ی بزن ی بار عصر بشورش بمال بهش 

پنجم تغذیه ی خودش بعد شش ماهگیه ک خیلی باید رعایت کنی همه ی اون چیزایی ک بالا بهت گفتم تو غذاهای اون نریزی 

راستی پسر من واسه مواد نگهدارنده هم واکنش نشون میداد بدنش مثلا هر چی ک توش مواد نگهدارنده داره رفته رفته دستت میاد ک ب چی واکنش نشون نمیده چی عادیه براش مثلا تخم مرغ هم گفتن نده ولی من میدادم طوریش نمیشد مثلا حساسیت نمیکرد 

شیر خودمو میدم

ی توصیه ی خواهرانه میکنم بهت شیر خشکیش کن چون ی جایی ادم از دستش در میره و با جون بچه بازی میشه من یکم ماهی خوردم پسرم ب شدت بدی تو نه ماهگی از طریق شیر من کهیر زد کلا خیلی سخت میشه تغذیه ات شیر خشکیش کنی خودتم راحتی