کفس و کلا مثله سبزی قرمه خورد ریزمیکنی با روغن تفت میدی سیاه میشه
به تعدادی که هستی لوبیا باید خیس کنی جوری نباشه که لوبیا از سبزیت بیشتر باشه
یه پیاز درشت خورد میکنی تفت میدی با روغن بعد گوشتتو باهاش سرخ میکنی که بوی زمخت گوشت تو خورشت نره .بعد لوبیاتو میریزی هم میزنی و در آخر کرفس .ادویه هاتم که زرد چوبه و فلفل سیاه با نمک من یه قاشق ربم میزنم که قشنگ بشه.درشومیبندی بعد سه ساعت لیمو عمانی میندازی که اونم حداقل دو سه ساعت تو خورشت بمونه و خورشتت مزه دار بشه .نوش جون ⁿ