2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان خب پس شما باید تدارک شام ببینی عزیزم فک کردم خونه مجردی داری

ن عزیزم متاهلم فلان دارم تدارک اثاث کشی رو میبینم نفس نفس زنان تنهایی خودم کارامو میکنم بدون هیچ کمکی😢

ن عزیزم متاهلم فلان دارم تدارک اثاث کشی رو میبینم نفس نفس زنان تنهایی خودم کارامو میکنم بدون هیچ کمک ...

وای اثاث کشی خیلی بدههههه

منم دس تنها بودم😥

ولی بعدش ی مدت خونت مرتبه🤩

لطفادستورشومیگی؟ 

کفس و کلا مثله سبزی قرمه خورد ریزمیکنی با روغن تفت میدی سیاه میشه 

به تعدادی که هستی لوبیا باید خیس کنی جوری نباشه که لوبیا از سبزیت بیشتر باشه 

یه پیاز درشت خورد میکنی تفت میدی با روغن بعد گوشتتو باهاش سرخ میکنی که بوی زمخت گوشت تو خورشت نره .بعد لوبیاتو میریزی هم میزنی و در آخر کرفس .ادویه هاتم که زرد چوبه و فلفل سیاه با نمک من یه قاشق ربم میزنم که قشنگ بشه.درشومیبندی بعد سه ساعت لیمو عمانی میندازی که اونم حداقل دو سه ساعت تو خورشت بمونه و خورشتت مزه دار بشه .نوش جون ⁿ

وای اثاث کشی خیلی بدههههه منم دس تنها بودم😥 ولی بعدش ی مدت خونت مرتبه🤩

وای من تا بعد زایمانم نمیخام وسایلم رو باز کنم میزارم داخل ی اتاق بعدش میشورم و میچینم مثلا استراحت بهم داده دکترم میترسم 

قبل اینکه بری خونه جدید بشورررر

عزیزم نتونستم متاسفانه جم کردنشم ب کلی زحمت تونستم مثلا استراحت مطلقم ولی دارم کارتن بسته بندی میکنم اونجا میرم ی دونه ی دونه باز میکنم میشورم و میچینم بهم فشار نیاد

عزیزم نتونستم متاسفانه جم کردنشم ب کلی زحمت تونستم مثلا استراحت مطلقم ولی دارم کارتن بسته بندی میکنم ...

استراحت مطلقی عزیزممممم

استراحت کن بعدن کاراتو میکنی

ی کارگر میگرفتی

لطفا دستورشومیگی؟ 

اول پیازو تفت میدم یه کم تفت خورد توش زردچوبه یه کمی نمک فلفل و دارچین میریزم.وقتی سرخ شد ۲تا قاشق رب زدم اونم که سرخ شد آلو ریختم و بعد آب تا نصفه قابلمه ریختم توش.آب رو که ریختم بعدش ۲تا قاشق شیره ۲تا قاشق رب انار ۷ تا دونه گردو و ۴تا قاشق شکر ریختم.و یه دونه به متوسط رو پوست کندم حبه حبه خرد کردم و اول جداگونه تو یه ظرف دیگه تفت دادم به رو بعد ریختمش بعده شکر تو قابلمه با بقیه مواد ها بپزه توش و درشو گذاشتم تا ۲ساعت بپزه .به اندازه ۲تا قاشق ریختم فقط مزه دار کنه دارچینم خیلی مزه دارش میکنه.حتما بریز.وقتیم خورشتت پخت و لعاب بست و ابکی نبود زیر گازو خاموش کن و خلال سیب زمینی میریزی کنارش خورشتت.عالی میشه.مثل رستوران ها.امتحانش کن.ولی ۲ساعت دلدار باید بپزه

الو هم باید برقانی باشه ترش نباشه