2777
2789
هیچوقت در نهایت مثل سرماخوردگی عادی میشه

اره خب اونموقع دیگ دارو و واکسنش هس ولی الانا شنیدم یه خانم ۳۷ ساله ک کرونا گرفته بعد یه هفته یهو حالش بدشده تنگی نفس گرفته تا بردنش بیمارستان و اکسیژن دادن و.. فوت شده شوهرشم دو روز قبلش بخاطر کرونا مرده بود 😔

خیلی بده اینجوری که

چرا؟! 

سرماخوردگی الان ی چیز عادیه دیگه

دو تا قرص و شربت و نهایت ی امپول میزنیم اوکی میشه

اونم همینجور

داروش میاد و عادی میشه

سرماخوردگی و انفولانزا هم ی زمانی خیلی کشته داده

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب اونموقع دیگ دارو و واکسنش هس ولی الانا شنیدم یه خانم ۳۷ ساله ک کرونا شده بعد یه هفته یهو حالش ...

اره الان که اصلا معلوم نیس چی میشه

ولی اخره اخرش عادی میشه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
چرا؟!  سرماخوردگی الان ی چیز عادیه دیگه دو تا قرص و شربت و نهایت ی امپول میزنیم اوکی میشه او ...

سرما خوریو محل ندی خوب میشه خودش بدون دارو

ولی کرونا هم میکشه هم اثر میذاره رو ریه

سرما خوریو محل ندی خوب میشه خودش بدون دارو ولی کرونا هم میکشه هم اثر میذاره رو ریه

اره هر بیماری ی جوره دیگه

مثلا انفولانزا

اهمیت ندی خوب نمیشه نیاز ب دارو درمان داره

ولی مثل اون اولاش نیس ک کشته زیاد بده