2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی همینجوری بهم گفتی خوب میشه😢

نه حسم میگه

استرس نداشته باش اخه استارتر جان

اینجوری به خواهرتم استرس میدی

ببین من همه اعضای خونوادم گرفتن اما همگی خوب شدیم شکر خدا

فقط یادت باشه به خواهرت بگو حتما اویشن بابونه بخوره تخم به دم کنه و هر روز بخور بده و سیاهدونه به صورت نیم کوب با عسل مخلوط کنه و بخوره

من مطمئنم خوب میشه

کمکی به استرسم میکنه😑 اسمش که حالمو بدتر کرد

عع سایت خرابه اخه اینو تو تاپیک دیگه ای نوشته بودم 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ببخشیدا برید آزمایشگاه،عزیزم شما چقد ساده هستی جواب این سوال که خودتون باید بدونید از روی علائمش،حال ...

شوهر خواهرم گرفته حس بویایی چشایی نداره بدن درد بی حالی تب

خواهرمم سردرد بدن درد شدید بیحالی تب

دو روزه تب داره

مشخصه کروناس

شوهر خواهرم گرفته حس بویایی چشایی نداره بدن درد بی حالی تب خواهرمم سردرد بدن درد شدید بیحالی تب دو ...

اگه تو تنفس مشکلی نداشت بستریش نکنید بامراقبت خونگی دو هفته سپری بشه دوره بیماری تموم میشه و خوب میشه