2777
2789
عنوان

بچه ها حس میکنم بوی خیانت میده+ نظر

763 بازدید | 55 پست

امروز توی جمع بهش گفتم گوشیتو بده 

چون گوشی خودم هنراهم نبود بعد یکم لفتش داد یبار دیگ گفتم داد گوشیشو برداشت ی ۵ ۶ تا تماس دوتا پیامو پاک کرد من داشتم از زیر دستش نگاه میکردم تمام این کارا رو انجام داد

بعدش داد بهم گوشیرو

تامدم توی پیاماش فک  کردم دوستاشه دیدم پیام دوستاش سرجاشه و پاک نشده 

بهش گفتم گفت اشتباه دیدی من فقط داشتم چک میکردم

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

عزیزم خیانت بو نداره 

چیز دیگس ک بو داره😶

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوکه🤔

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خب چرا گفتی میذاشتی بعدا خوب مطمئن میشدی حواستو بیشتر جمع کن

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

ولی من دیدم پاک کرد ی چندتا شماره ناشناس چندتا پیامک

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

من بودم همونجا میگفتم وایسا وایسا...چیکار کردی؟

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

مردا هزار کار میکنن...مهم اینه ک تو بخوای بعد دونستنش چیکار کنی

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲