2777
2789
عنوان

خیانت برای بار دوم

2318 بازدید | 32 پست

سلام بچه من این تامیک و میزنم که راهنماییم کنین الان باید چیکار کنم مغز خودم دیگه جواب نمیده

دو سال پیش فهمیدم شوهرم داره با یه زن متاهل بهم خیانت میکنه در حد تماس و پیام .. اول از طریق اینستا فهمیدم بعد تماساشو کنترل کردم و وقتی بهش گفتم به دست و پام افتاد و گفت غلط کردم همینجوری از رو هوس باهاش حرف زده فقط خیلی دوسش داشتم و گفتم بخشیدم
بعد از اون من به کنترل ادامه دادم و هفته بعدش تو تماساش بازم زنگ زده بود بهش ساکم و جمع کردم رفتم خونه مادرش(من خانوادم تهرانن و خودم اصفهان زندگی میکنم و کسی رو اینجا ندارم)و آخرشب وقتی گفت بریم خونه ساکم و اوردم گفتم نمیام فردا دارم میرم تهران
اون بارم التماس کرد و قسم خورد دیگه تکرار نشه حساب اون زنه رو هم مادرشوهرم هم خودم رسیدم
و من گفتم دیگه چک نمیکنم و اعتماد کردم
پیش خودم یه فرصت دوباره بهش دادم
و چندین بار بهش تاکید کردم دفعه بعدی وجود نداره و همه چی تموم میشه
دوسال از اون جریان گذشت
من دیگه عملا پیگیری نمیکردم و فقط گاهی اوقات یواشکی تو گوشیش و  نگاه میکردم یا اینستاش و چیزی نبود عذاب وجدان میگرفتم و بیخیال میشدم
الان اومدم خونه پدرم سر بزنم و همینجوری گفتم ببینم وقتی من نیستم چیکار میکنه و وارد حساب اینستاش شدم دیدم هربار میره یه سری دختر غریبه فالو میکنه و امشب دیدم انگار داره به یه دختر پیام میده وتا اومدم برم بخونم پاک کرد نشستم منتظر دیدم دختره پیام داد که چرا پیام ندادی پس شوهرمم نوشت تو بده اونم گفت شماره ندارم و بعد اسکرین گرفتم و بعدشم دیگه دختره پیامی نداد
به شوهرم پیام دادم من دیگه برنمیگردم اصفهان و همه چی تموم شده عملا زیر بار نمیره
اسکرین هم گرفتم میگه داری اشتباه میکنی
راهنمایی لطفا
الان باید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانوادم چیزی نگفتم آخه  مهرم یه سکه س و ۱۱۰ مثقال طلا  بابامم بفهمه حسابی پشتمه ولی م ...

از چی میترسی ؟؟

از این بترس که برای هزارمین بار بعدها بهت خیانت کنه 

میتونی بمونی اونوقت؟

به خدا میگی منو ببخشه؟ 🥺