2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش باز شده قبلا خوب بود از اون موقع به بعد عوض شده اخلاقش کلا بد شده 

عزیزم ب اون ربطی نداره ک شاید فشار اقتصادی و این چیزا روشه؟بخدا همه کم آوردن

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
دقیقا بعد از اون طرف لواشک والبالو اینا هم خیلی میخورم

من معدم یه مدت مشکل پیدا کرده بود بعد دیدم اونقد هله هوله میخورم یا مثلا زیاد سردیجات میخوردم اونا منو نابود کرده بودن الان دور هله هوله دوغ نوشابه ماست رو خط کشیدم یکم بهتر شدم 

من معدم یه مدت مشکل پیدا کرده بود بعد دیدم اونقد هله هوله میخورم یا مثلا زیاد سردیجات میخوردم اونا م ...

نه من طبع ام گرمه یکی از دلایل لاغریمم همینه دکتر گفت فلفل که تو غذا باشه یکم زیاد باشه گلوم میسوزه

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی
وا کجا عالیم قدم ۱۶۱ وزنم ۴۸کمبود وزن دارم صورتم هم ژنتیکی پره .اگه قیافم ناز نبود کسی باهام ازدواج ...

کاش من مثه تو بودم ابجی...

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
بنظرت منم برم یا نرم بهتره من تاحالا نرفتم 

من از روی زبونم و ناخنام همه اینا را بهم گفت حتی چیزایی که فکرشم نمیکردم مربوط به طبع باشه مثل بی حالی و لاغری وگرمایی و سرمایی بودن و...من دیگه ادامه ندادم ولی با توجه به حالتون دمنوش بهتون توصیه میکنه و راهکار

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی