2777
2789
عنوان

گل بهار به گوش کبری هم رسید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرو ریزی رو وقتی شروع کردن که تو صفحه مسی شروع کردن فوش دادن😐

بله قطعا شروعش این نبود 

این یکی خیلی مسخره تر به نظرم بیچاره یه گوشه ی دنیا نشسته بیان به یه زبون دیگه براش داستان درست کنن

یکی نوشته این عکس نیلای یا لیانا 😂😂😂😂همونجا مردم از خنده 

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
اسکرینشو میزاری؟

تو تاپیک من اسکرینش هست 

الان سایت خرابه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

وای چقد ناراحت شدم وقتی فهمیدم همش دروغ بود من شب تا ساعت دو بیدار بودم فقط خوندمش بعدم یه روز کامل ...

اتفاقا همونو مه دیدم یه پستشو بیشتر نخوندم به خودم افتخار میکنم که هیچکدوم از داستان‌های اینجا رو باور نمیکنم

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

چه قدر نی نی سایت جالبه وقتی فرد تاپیک داستان میزنه اکثرا همدردی میکنن و ناراحت میشن و حتی تاپیک میزنن برای فرد و....... حالا اگه بفهمن دروغ بوده  دوباره اونقدر  تاپیک میزنن و دربارش حرف میزنن 

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️