2777
2789
عنوان

گل بهار به گوش کبری هم رسید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 139 پست
تو تاپیک من اسکرینش هست  الان سایت خرابه

اره آفرین

میگه یک ایراتی تو نی نی سایت عکس های تورو به نام خودش گذاشته بخاطر همون ایرانیا اینجا ریختن 

به حالت تمسخر گفته 😭😭

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا قانون داره مثل اینجا شهر هرت نیست سریع پلیس اینترپول به فتای ایران انعکاس میده اونم از طریق شم ...

خدا کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همون که حامد بهش خیانت کرده بود عکس حامدو گذاشت خیلی خوشگل بود ولی خیلی هرزه بود بعد چندسال تونسته ب ...

اها اخرسرادامش کردن پسره رو؟؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

من موندم چه حالی داشته که اینا رو مینوشته..مثلا قضیه سقط و اینا...من فکر میکنم راس بوده فقط عکساش قلابی بوده...بازم خدا میدونه

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
اها اخرسرادامش کردن پسره رو؟؟

اعدام نداشت که🤔

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

اعدام نداشت که🤔

والا یه داستانی بود همین محتوای ک شماگفتی داشت پسره هرزه بود..اخرسربخاطره رابطه ای ک بایک زن داشته باشوهراون زن درگیرشده واونوکشته واعدام میشه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
اره آفرین میگه یک ایراتی تو نی نی سایت عکس های تورو به نام خودش گذاشته بخاطر همون ایرانیا اینجا ریخ ...

اون چی گفته مهم اینه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چقدر کار بدی کرده کسی که نوشته.ابروی ایرانی رو برده

آره ناراحتیم بخاطر تاپیک دروغش کم بود این آبرو ریزیتو پیج بلاگر ترکیه ای هم روش اومد☹ همه کامنتا فارسی 😂😂😂

خدایا شکرت
برای سایت که بد نمیشه عزیزم میشه؟

نه این سایت پشت چپش محکمه تا بحال متوجه نشدی 

ولی خب بعیدم نیس یهو اخبار بیست وسی بگه😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

کار جالبی نبود رفتن  بهش گفتن چه اتفاقی افتاده ایشونم گفته شکایت میکنم حالا خیلی وجه خوبی جهانی داریم 😐😐که باعث افتخار باشه یکی ارزوش اینه جای یه خانم ترکیه ای باشه!!!!!!!

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

چه گیر دادین به این کاربر فلک زده حالا شاید  عکساش فیک بوده چون  تاپیکهای قبلش همه از مرگ شوهرش نوشته بود 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
خب واکنش طبیعیه غیر این نمیتونه باشه

درسته

ولی امروز خیلی تاپیک زدن براش

من تو این تاپیک نبودم ولی کلی اینقدر سر این تاپیک های داستانی یه سری ناراحت شدم و فکرم درگیرش شده و بعد فهمیدم دروغ بوده که دیگه شخصا تو این تاپیک های داستان نمیرم

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️