2777
2789
عنوان

گلبهار 😍کجایی بیا

500 بازدید | 22 پست

واای چرا ترکوندین 😠حتی اگه دروغ بود اما خیلی قشنگ بود داشتم ظهر میخوندم که ترکید دارم از فضولی میمیرم به خدا 🤭من داستانشو میخااام 😭

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

چه جوری چاخان خوشت میاد یعنی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندروزبودداشتم میخوندم

اگرسرکاری بود ک واقعاازته دلم میگم حلالش نمیکنم چون خیلی حالم بدشده بودوتوروحیم تاثیرگذاشته بود

من همیشه همینم خیلی زودباور وساده😔

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰
اره دوست داشتم مگه فرقی با رمان میکنه 

حداقل باید اولش میگف ک×ص شره ک ما جیگرمون اتیش نگیره

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

من چندروزبودداشتم میخوندم اگرسرکاری بود ک واقعاازته دلم میگم حلالش نمیکنم چون خیلی حالم بدشده بودوت ...

نه دیگه نباید اینقدر ناراحت بشی من مثل یه رمان داشتم میخوندم

میخاستم پاک کنم که پست گذاشتی

علم غیب ندارم ببخشید😅😅😅😅

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فرقش اینه ک رمان رو میدونی تخیلیه و غصه نمیخوری. البته خداروشکر ک وقتم رو وایه مزخرفاتش نذاشتم اصلا ...

اره باید میگفته

فرقش اینه ک رمان رو میدونی تخیلیه و غصه نمیخوری. البته خداروشکر ک وقتم رو واسه مزخرفاتش نذاشتم اصلا ...

من خیلی دوست دارم 😍 البته بدونم رمانه

تو اون تاپیک که گوزبهار صداش میزدن .کلی خندیدم 😂😂😂

😂😂😂😂😂