2777
2789
عنوان

شوهرخواهرشوهرهیز

645 بازدید | 14 پست

یه شوهرخواهرشوهردارم ۶۰سالشه چندوقت پیش زنگ زدبهم میشه ازدوستات یکی یایه نفری معرفی کنی من باهاش ازدواج کنم گفتم من چیکارم بعدشم خواهرشوهرم مگه چشه به سنت نگاه کن خجالت داره به من چرامیگی اصلا دوبارزنگ زدمنم ب شوهرم گفتم شوهرمم به مادرش ایناوبه خواهرهاش گفت ابروشوبردبعددیروز خواهرشوهرم زنگ زده دسته پیش میگیره میگه اصلاتوسه ساله باشوهرم حرف میزنیدابروتونومیبرم چراابرومونوبردیدشوهرشم ۲۰۰کیلوخیلی زشته خواهرشوهرم عوضش قرطی وخیلی خیلی خیلی سره حالاخواهرشوهرم اولش گفت میدونم شوهرم عوضیه من قهربودم به همه دوستام پیشنهادداده بعددیروز فهمیده که شوهرم به اونیکی خواهراشم گفته میگه توزنگ میزدی بهش من جای دخترشم اخه دروغ شاخ داروالله من حتی دوست ندارم تودورهمیاسریه سفره بشینم انقدرکه زشته بعداونوقت

چرا باید اون آقا کار به این خطرناکی کنه و به تو زنگ بزنه برای چنین کاری.

مگه عقل نداره ؟!

چرا من باورم نمیشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا به شوهرت بگو زنگ بزنه خاهرشو و شوهرشو بشوره یعنی چی پرروان چقدر بعدم قطع رابطه کن یه کار کن به غل ...

نه اون دست پیش گرفته زنگ زده فوش میده میگه خودمومیکشم دیگه منوشوهرم جوابشونمیدیم اصلا دیوانه

بخداراست میگم

نمیگم دروغ میگی. میگم ابدا با عقل جور درنمیاد . مردک ۶۰ ساله نمیگه تو میری به شوهر و کس و کار و بقیه میگی؟؟؟؟ چرا ؟! یه دلیلی بگو قانعم کنه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نمیگم دروغ میگی. میگم ابدا با عقل جور درنمیاد . مردک ۶۰ ساله نمیگه تو میری به شوهر و کس و کار و بقیه ...

قسمم دادنگوبه زنماوگرنه دهنموجرمیده جزمن به دوستای خواهرشوهرمم زنگ زده میگه منوول میکنه همه جامیره همیشه ابگوشت یه بارم چلوگوشت زن میخام

خیلی مواظب فامیل هرزه باشین، اونروز توی خبرها میخوندم که یه مرد از زن برادر زنش خوشش میومده بعد یروز دزدکی از گوشی زنش به زن برادر زنش زنگ میزنه میگه بیا خونمون، بعد خانمش رو هم میفرسته یجایی، وقتی زن بیچاره میاد بهش تجاوز میکنه و بعدم برا اینکه قضیه معلوم نشه خفش میکنه، بعد به برادرزنش زنگ میزنه میگه من توی فلان جاده ماشینم خراب شده موندم بیا کمکم، اونم میکشونه اونجا با چاقو میکشه و تمام.. اینه که میگم به هیچکس حتی اگه بظاهر هم موجه باشه اعتماد نکنین مخصوصا فامیل، چون غریبه نمیتونه وارد خانواده آدم بشه ولی فامیل چرا