2777
2789
عنوان

جدایی

248 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،براتون پیش اومده با نذر و دعا عشقتونو برگردونید پیش خودتون؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
بله
2
12%
خیر
14
87%
معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

البته خیلی دعا کردم ک برگرده شایدم تاثیر دعاهاست ک هنوز باهمیم نمیدونم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشق پنج ساله منم رغته دوس ندارم با زورو التماس و اه من  برگرده دلم میخواد با دل خودش برگرده😔😔

من عشق سه سالم بخاطر گند کاریای خودم رفت امید دارم ی روز داشته باشمش ولی نه حالا حالا،میخوام بخاطرش شده۱۰سالم صب کنم

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
چه دعایی خوندی؟

من بیشتر با خدا حرف میزنم و اشک میریزم ولی صلوات میفرستم بیشتر جواب میده و دعای معراج

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
اره خیلی تاثیر داشت هم قران خوندنم.هم نماز ونذر

خداروشکر🥺

من عشق سه سالم بخاطر گند کاریای خودم رفت امید دارم ی روز داشته باشمش ولی نه حالا حالا،میخوام بخاطرش ...

پنج سال بحاطرش کلی خون ودل خوردم و باهاش بودم اخرش پشتمو خالی کرد 😔😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

چند مدت خوندی دعای معراج رو 

چند شب پشت سر هم 

پنج سال بحاطرش کلی خون ودل خوردم و باهاش بودم اخرش پشتمو خالی کرد 😔😔

اشکالی نداره بپرسم چرا🥺

درکت میکنم خیلی سخته،من خودم سه روزه جداشدم اخساس پوچی میکنم دوباره میخواستم خودکشی کنم نشد ک بمیرم ،یبار قرص خوردم قسمم داد اگه برم بیمارستان دوباره پیشم برگرده ولی وقتی برگشتم هیچ خبری نبود😔

چند شب پشت سر هم 

شماهم کات کرده بودین؟

شماهم کات کرده بودین؟

ببین من شرایطم فرق میکنه من امید دارم ک بعد از شده شصت سال بهش برسم 

اشکالی نداره بپرسم چرا🥺 درکت میکنم خیلی سخته،من خودم سه روزه جداشدم اخساس پوچی میکنم دوباره میخواس ...

اصلا داغونم خیلی حالم بده.. خانوادم مخالفت کردن ولی من جلوشون وایسادم ولی خبری ازش نشد ک پشتم باشه 😔. مجبور شدم خطمو عوص کنم چون یک هفته اصلا هیچ خبری ازم نگرفت میخوام ببینم تا هفته دیگه کاری میکنه یانه اگه نیومد برم بهش بگم عاشق دوست داشتنتم 😔

منم مبخواستم خودمو بکشم ولی تازه پدرمو ازدست دادم نمیخوام مامانم دوباره کمرش بشکنه... ولی دیگه دارم روانی میشم 😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  18 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  20 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش