2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

347 بازدید | 30 پست

خانوما من با یه پسری بودم بعد به دوستم گفتم برو امتحانش کن .دوستمم شوهر داره .بعد گفت اره پا داده و اینا منم گفتم بلاکش کن گفت بلاک کردم ..الان بهداز چندین ماه متوجه شدم .دوستم هنوز به طور ناشناس به این یارو پیام میده ..رابطش با شوهرش خوبه اما بعضی وقتا شماره میگیره از پسراا ..علت کاراشو نمیفهمم بخداا ..همش میگم با وجود شوهر چرا اینجوریه !!!بیچاره شوهرشم خوبه ..الان فکر میکنین با این یارو ریخته رو هم؟از دوس پسرمم چند سال بزرگتره ها ..دوروز پیش میگفت من اگه ببینم یه پسری به دلم نشسته حتی کوچیکتر میرم تورش میکنم واسه ازدواج ..اصلا فکر نمیکردم اینجور ادمی باشه وگزنه نمیزاشتم بره امتحانش کنه ..خودشم نمیدونه من فهمیدم ..چیکار کنم بچه ها ناراحتم ..فقط سرزنشم نکنین همش ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر موفق شدید به کسی خیانت کنید،
آن شخص را احمق فرض نکنید
بلکه بدانید او خیلی بیشتر از آنچه لیاقت
داشته اید ، به شما اعتماد کرده است.
انسان ها به میزان حقارتشان توهین می کنند
به میزان فرهنگشان عشق می ورزند
و به میزان کمبود هایشان،آزارت می دهند
هر چه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند
تا حقارتشان را جبران کنند.
هر چه فرهنگشان غنی تر باشد،بیشتر به دیگران عشق میدهند
و هر چه هویتشان عمیق تر باشد
محترمانه تر رفتار میکنند
به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه
شعورشان به باورها و حرف هایشان عمل میکنند...

هی.....دنیای .... شده🙁

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

ولش کنید 

کات با هردو

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃