2777
2789
عنوان

مقدمه_قسمت اول #رمان

153 بازدید | 24 پست

سلام سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه⁦❤️⁩⁦🙏🏻⁩ 

میدونم تو این روز ها زندگی همه کسل شده و به خاطر موقعیتی که پیش اومده نمیتونید از خونه هاتون بیرون برید و... 

منم تصمیم گرفتم شبی دوپارت رمان بنویسم که قسمتی از وقتتون رو با خوندن رمان من بگذرونید 💕 دوست دارم حمایت بشم و بهم انگیزه بدید که بیشتر شوق نوشتن رو داشته باشم 😍 ممنون میشم نظارتتون رو برام بنویسید و یک توضیح کامل هم بدم اینکه این داستان هایی که میخوام بزارم اصلا و به هیچ عنوان واقعی نیستن با من همراه باشید ⁦❤️⁩⁦🙏🏻⁩

قسمت_اول#  

نام_داستان_دردسر# های مهتا 

#خلاصه

مهتا دختری هست که خیلی شر و شیطون هست و همیشه و همه جا خودشو توی دردسر‌ میندازه تک فرزند هست و ...

بقیه اش رو خودتون بخونید ⁦❤️⁩ حمایتم کنید ⁦🙏🏻⁩

پارت_اول#  

_صبح بود که چشام رو بستم واقعا دیگه خسته شدم اینهمه برگه اخه تو چطوری دلت اومد این برگه هارو به من بدی لعنتی دیگه دستام جونی نداشت اخرین برگه هم امضا کردم و تمام آخیش تموم شدا فردا حسابت رو میرسونم خانم معلم جاااان صبر‌ کن به سرویس رفتم و کارا انجام دادم و برگشتم به تخت خواب فردا حالی ازت بگیرم که دیگه با من لج نیفتی فروزان حالا ببین کی‌گفتم با این فکر و خیال ها به خواب رفتم ..

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
سلام انشالا موفق باشید‌ من دنبال میکنم حتما🙂

ممنون میشم امشب سه تا چهار پارت میزارم اگه خوشت اومد حتما منو دنبال کن و انرژی مثبت بده

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم امشب سه تا چهار پارت میزارم اگه خوشت اومد حتما منو دنبال کن و انرژی مثبت بده

عزیزم هر پارتی رو ک گذاشتی منو لایک یا صدا کن شب های آینده مرسی گلم 😍😘😘موفق باشی 

💜🫀
عزیزم هر پارتی رو ک گذاشتی منو لایک یا صدا کن شب های آینده مرسی گلم 😍😘😘موفق باشی 

عزیزم پارت بعدی گذاشتم گلم شرمندت  ممنونم ⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩

عاشقانس؟ اگه هست پسره از این مغرورا باشه لطفا

اره گلم چشم شما انرژی بدید بعدی هم گذاشتم بخون

عزیرم شما تو متنت از علاعم نگارشی استفاده نکردی و همین خواننده رو گیج میکنه 

بهتره رو لحن نوشتاریت کمی دقت کنی 

فصا سازی اصلا نداری 

تو همین چند خط اینارو متوجه شدم🤗

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
@یسراجووونی     @دنیا____همسرم     @fati_tork     @اناهیتاجون ...

مرسی عزیزم💛

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤