2777
2789

پسرم دوسالشه الان یه هفتس میبرمش دستشویی هر 20 دقیقه یبار.یه ربع تو دستشویی نگهش میدارم ولی جیش نمیکنه وقتی میام بیرون پوشکش میکنم 5 دقیقه بعدش جیش میکنه و چیزی نمیگه. شماها هم بچه هاتون اینجوری بودن بعد کم کم یاد گرفتن؟ چیکار کنم خسته شدم

من پسرمو دوسال و هشت ماهگی از پوشک‌گرفتمش و تو خونه هم دیگه پوشکش نمیکردم یع مدت شورت اموزشی و بعدش شلوار 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرمو دو سال و سه ماهگی خیلی راحت از پوشک گرفتم ی بارم فرش کثیف نکرد خیلی واضح بهش با زبون خودش ک متوجه شه صب ک بیدار شد گفتم ک دیگه پوشک بسه باید رو این صندلی همیشه جیش کنی بردمش رو صندلی نشوندم جیش ک کرد انقد براش دست زدم باهاش کلی ذوق کردم ک خوشش اومد براش ی اسباب بازی کوچولو خریدم بهش فهموندم ک این ب خاطره اینه ک رو صندلی جیش کردی 

شورت اموزشی دیگه جایی رو نجس نمیکنه؟ نم نمیده؟

اینی که من داشتم داخلش کهنه باید میذاشتم،جایی کثیف نمیشد، شلوار هم پاش میکردم جیشش میگرفت به شلوار ولی در کل نجس که میشه من بعدش که کامل گرفتمش فرشامو شستم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀