انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وایی چقدر منتظر همچین تاپیکی بودم ،بچه ها من تو کامپیوتر خوبم رشتمم کامپیوتره به زبانم خیلی علاقه دارم ،و همچنین به هنر ،اما نمیدونم از کجا شروع کنم کلاس زبانو داشتممیرفتم کرونا اومد کلا کنسل شد دیگه نرفتم دلم میخواد معلم زبان شم موسسه بزنم ، از طرفی امش سرم تو گوشیه دارم کور میشم دیگه خیلی اعصابم خورده لعنت به کرونا ،چیکار کنممم
بله مهارت من صحبت و بازی با کلماته از مهارته صحبتم دوجا کسب درامد دارم
چقدر عالی موفق باشیددد
چه امضای جالبی ممنونم 😘😘
انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟
اخی من استعداد خاصی تو آرایشگری دارم. مثلا کوتاهی و شنیون از رو عکس میزنم هرچیز باشه اینم بگم اینارو اصلا کلاس نرفتم اما تاتو صورت کلاس رفتم البته قبل از امروزش هم میزدم مهارت داشتم اما خواستم مجوز بگیرم رفتم کلاس اما تو کلاس خیلی چیزام یاد گرفتم .آرایشگاه زدم خیلی خوب بود. تا اینکه کرونا اومد. جم کردم الان جاییم نمیشه کار کنم حیف