2777
2789

اول مهارتاتو بگو؟

بعدش بگو ایا درامدی داری ازشون؟

اگه آره ، چقدر تلاش کردی  ؟

اگه نه ، دلیلش چیه که تا الان کاری نکردی؟

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهم اهم😎

بنام خدا مهارت :  خواب

تلاش خاصی نکردم کلاا استعداد خاصی توی این زمینه دارم😁

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

من هرچقدم داشته باشم فقط خرج دارم😂کلاس پیانو خرج داره کلاس زبان خرج داره...فعلا سنم اونقدری نیس ک بتونم با این دوتا کسب درامد کنم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

استعدادي ندارم

مهارتي ندارم

درامدي ندارم

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

وایی چقدر منتظر همچین تاپیکی بودم ،بچه ها من تو کامپیوتر خوبم رشتمم کامپیوتره به زبانم خیلی علاقه دارم ،و همچنین به هنر ،اما نمیدونم از کجا شروع کنم کلاس زبانو داشتم‌میرفتم کرونا اومد کلا کنسل شد دیگه نرفتم دلم میخواد معلم زبان شم موسسه بزنم ، از طرفی امش سرم تو گوشیه دارم کور میشم دیگه خیلی اعصابم خورده لعنت به کرونا ،چیکار کنممم

بله مهارت من صحبت و بازی با کلماته از مهارته صحبتم دوجا کسب درامد دارم

چقدر عالی موفق باشیددد

چه امضای جالبی ممنونم 😘😘

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

اخی من استعداد خاصی تو آرایشگری دارم. مثلا کوتاهی و شنیون از رو عکس میزنم هرچیز باشه اینم بگم اینارو اصلا کلاس نرفتم اما تاتو صورت کلاس رفتم البته قبل از امروزش هم میزدم مهارت داشتم اما خواستم مجوز بگیرم رفتم کلاس اما تو کلاس خیلی چیزام یاد گرفتم .آرایشگاه زدم خیلی خوب بود. تا اینکه کرونا اومد. جم کردم الان جاییم نمیشه کار کنم حیف 

تاپیک خوبیه 👌😁😋

😁😘