2777
2789
عنوان

حاجت

81 بازدید | 4 پست

دوستان من با كسي كه عاشقشم بعد سه سال تموم كرديم،چون بهش دروغ گفته بودم و پنهون كاري كردم بنظرتون چيكار كنم كه فقط ارومش كنم و مث دوتا دوست بمونيم،چون ميدونم هيچوقت با اينكه عاشق هميم برنميگرده،دعا و يا نذري كه تاثير داشته باشه چيه؟

خواهش ميكنم برام دعا كنين

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
میشه بگی عزیزم چیو دروغ گفتی یا شخصیه؟

راجب گذشتم ،همه چيز بهش نگفتم ،گفتم ولي كم يا زياد ،با همكلاسي پسرمم رفتم بيرون ولي بهش نگفتم و اين موضوع خيلي واسش بد بود

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راجب گذشتم ،همه چيز بهش نگفتم ،گفتم ولي كم يا زياد ،با همكلاسي پسرمم رفتم بيرون ولي بهش نگفتم و اين ...

خب کار بدی کردی دیگه با همکلاسی رفتی بیرون خب سعی کن چند روز بعد با ارامش براش همه چیو توضیح بدی الان اون عصبیه هرچی تو بیشتر توضیح بدی اون بدتر لج میکنه برای قانع شدن پس سعی کن وقتی آروم شد باهاش منطقی حرف بزنی و بهش بفهمونی که قصدت از نگفتن حقایق پنهون کاری نبود 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
خب کار بدی کردی دیگه با همکلاسی رفتی بیرون خب سعی کن چند روز بعد با ارامش براش همه چیو توضیح بدی الا ...

ميدونم چقد كارم بد بوده ثانيه اي نيست خودمو سرزنش نكنم و ب خودم لعنت نفرستم ،واقعا خودمو درك نميكنم كه چرااينكارو كردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  14 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  16 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش