بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترم 5سالشه خودم 22 میگه زوده سه چهار سال دیگه ولی من نمیخوام فاصله سنیشون زیاد باشه کلا از بچه خوشش نمیاد اولی هم ناخواسته شد اما الان جونش در میره برا دخترش ولی راضی به دومی نیست میگه ٻیر میشیم
چالش بامداد خمارعضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
واااای جونم در میره برا بچه اولی رو هم خودم بچه بودم هم با مادر شوهر گرامی مشترکیم همه مسولیتش به عهده ایشون بود ولی واسه دومی دارم بال بال میزنم اما شو شو اجازه نمیده
چالش بامداد خمارعضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم خیلی خوبه که روحیت عالیه واسه بچه داری ولی واقعا سنت کمه از طرفی رضایت شوهرتم واجبه اگه واقعا میدونی همه جوره تواناییش رو داری راضی کن همسرت رو ولی اینو هم در نظر بگیر که مسئولیت بچه خیلی سخته اگه شوهرت مخالف باشه بعد همه چی گردن تو میفته
لطفا یه صلوات واسه خونه دار شدنمون بفرست.. ان شاء الله به هرچی که میخوای برسی ممنونم دوست گلم 💕