2777
2789
عنوان

یه سریال کره ای خوب معرفی کنین

156 بازدید | 26 پست

چند سال پیش وارثان و پسران برتر از گل رو دیدم خوشم اومد.شبیه اونا چی میشناسین؟ داستانش آبکی نباشه زیاد نوجوانانه و غمگینم نباشه.مرسی مرسی

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقان ماه خیلی عالیه، فقط پایانش غم انگیزه

افسانه دریای نیلگون

محقق شبگرد=تاریخیه

هتل دل لونا

هوارانگ=تاریخی

افسانه نوکدو=تاریخی

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
عاشقان ماه خیلی عالیه، فقط پایانش غم انگیزه افسانه دریای نیلگون محقق شبگرد=تاریخیه هتل دل لونا ه ...

وای عاشقان ماه عالیییه پشیمون نمیشی

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

از کجامیبینید؟؟

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
خاهش میکنم گلم  اگه خاستی بگو  من یه زمانی این سریالا رو شخم میزدم😂😂

مرسی قربونت.ایشالا مشتری میشم فقط از خودت میپرسم 

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی
وای عاشقان ماه عالیییه پشیمون نمیشی

اره عالیه. من که اخراش داشتم زار میزدم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

سلطنت ابدی هم خوبه

عاشقان ماه خیلی عالیه، فقط پایانش غم انگیزه افسانه دریای نیلگون محقق شبگرد=تاریخیه هتل دل لونا ه ...

آره عاشقان ماه خیلی قشنگ بود

چه در دل من... چه در سر تو...                               من از تو رسیدم به باور تو         تو بودی و من ❤️❤️