2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 40 پست
نه چیزی نمیگه حالا فردا  بی بی چک می زارم ببینم چیمیشه

خوش به حالت ایشالا خدا یه بچه سالم به تو بده اقای ما رو هم راضی کنه

وقتی میگه اگه دوتا باشن بیر میشی خیلی ناراحت میشم تو دوراهی گیر کردم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا برا چی پیر بشی تازه دو تاشو باهم بزرگ میکنی راحت میشی 

یکی بیا اینو به شوهر من بفهمونه اه خیلی سختگیره

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
عزیزم دختر من ده ماهشه.واقعا شیطونه و خواب شبش افتضاحه.ولی دلم نمیخواد کسی بیاد کمکم کنه تربیت  ...

ببین گلم باورکن بچه ب بدخوابی واذیت کنی بچم ندیدم خیلی کلافم کرده واقعا یه وقتایی دلم میخوادبمیرم خدایی خیلی سخته بچه داری

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
وای نگو تربیت خودت باشه بهتره تااینکه صدنفر بپرن بگن اینکارو بکن اون کار وبکن

وای انقدری دیونم کرده منی که تربیت خییلیییی برام مهم بودالان فقط میگم کاش دورم پربودهمه نگهش میداشتن

وای انقدری دیونم کرده منی که تربیت خییلیییی برام مهم بودالان فقط میگم کاش دورم پربودهمه نگهش میداشتن

اخ عزیزم ندیدی چطور هرچی دم دستشونه میکنن دهن بچه.

فکر کنم شوهر عمه شوهرم با دست نشسته خامه وسط شیرینی رو بادست گذاشت توی دهن بچه!یعنی خونم ب جوش اومده بود.یا مادرشوهرم با زبون دهن بچه رو پاک کرد😡😡😡باور کن حالت از این همه نفهمی بهم میخوره

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
اخ عزیزم ندیدی چطور هرچی دم دستشونه میکنن دهن بچه. فکر کنم شوهر عمه شوهرم با دست نشسته خامه وسط شیر ...

ایش خدایی حق داری اصلاوقتی گفتی حالم بهم خوردچه برسه ب اینکه ببینم ولی من خودم اگه همچین چیزی برای بچم پیش بیادجیغ ودادراه میندازم یعنی چی بادستای آلودشون تودهن طفل معصوم میکنن واقعا سخته حق داری

ایش خدایی حق داری اصلاوقتی گفتی حالم بهم خوردچه برسه ب اینکه ببینم ولی من خودم اگه همچین چیزی برای ب ...

فدات بشم ببخش حالت رو بد کردم خواستم عمق فاجعه رو بفهمی😉بعضی وقتا باید خداروشکر ک تنهاست 

فدات بشم ببخش حالت رو بد کردم خواستم عمق فاجعه رو بفهمی😉بعضی وقتا باید خداروشکر ک تنهاست 

قربونت بشم عزیزم خدا نجاتت بده ازدستشون خیلی بی درک هستن من برات صلوات فرستادم ازدستشون خلاص بشی

قربونت بشم عزیزم خدا نجاتت بده ازدستشون خیلی بی درک هستن من برات صلوات فرستادم ازدستشون خلاص بشی

فدات بشم عزیزدلم.مرسی قربونت برم