2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

194 بازدید | 40 پست

من یه دختر ٻنج ساله دارم اما از اونجایی که با مادر شوهر گرامی مشترک زندگی میکنم از بچه بودنش هیچی نفهمیدم همه مسولیتش با ایشون بود الان دلم میخواد دوباره باردار بشم ولی شوشو میگه زوده بزار دخترمون هشت نه ساله بشه بعد ولی من دلم به شدت میخواد به نظرتون چیکار کنم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچه دوم با این فاصله سنی خوب نیست

یعنی میگی زوده هنوز؟من خودم هم سنی ندارم اما به شدت به بچه علاقه دارم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
وای خوشبحالت من تنهادارم بچه بزرگ میکنم پدرم درومد حالم اززندگی بهم میخوره خستم

خب راحت بودنش هست اما خوبیش اینه تو خودت بچه ات رو تربیت میکنی دختر من رو ده نفر تربیت میکنن بنده هم حق اظهار نظر ندارم

اگ هنوز با مادرشوهرت زندگی میکنی ک بازم بچه دوم رو ایشون بزرگ میکنه!!

ولی اگ تواناییش رو داری بنظرم الان خوبه.چون تا دنیا بیاد بچه اول میشه ۶ ساله.سال بعد ک میخواد بره مدرسه و کار شما زیاد میشه.بچه دوم هم اذیت کردنش تموم شده

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
خب راحت بودنش هست اما خوبیش اینه تو خودت بچه ات رو تربیت میکنی دختر من رو ده نفر تربیت میکنن بنده هم ...

بخدامن حاضربودم بچم ده تاتربیت داشته باشه ولی تنهانباشم دیووونه شدم دیگه خیلی دارم زجرمیکشم افسرده شدم بچم بشدت اذیت میکنه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
منم ی پسر دارم دوسالشه الان دوباره باردارم با مادر شوهرم تو دو طبقه مجزا زندگی میکنیم 

یعنی رفت و امد ندارین؟من هم تو طبقه مجزا هستم ولی متاسفانه وظیفه دارم صبح که بیدار میشم برم بایین شب موقع خواب برکردم