2777
2789
عنوان

پسر عموم با ی دختر بچه..... 😨😱

6266 بازدید | 70 پست

قضیه مال چن سال پیشه ک من تازه فهمیدم ( مامانم بهم گفت و چون اون موقع دانشگاه بودم نفهمیدم😑) 

عموم مغازه داره ( مغازشون خیلی طولش زیاده جوری که اون پشتا اصلا قابل دید نیست😐) 

حالا بعضی از روزا ک عموم وقت نمیکرده بره پسرش میرفته تو مغازه....... 

ی روز که مثلا این پسر عموی ما تو مغازه بوده و باباش با دوستاش رفته بودن بیرون، ی دختره حدودا 9/10 ساله میاد ک ی چیزی بخره...... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاخدا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

زود بگو

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

خب دیگه ادامش مشخصه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!