خورشیدوار مدیر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 2202 عنوان کیا میخوان ارشد بخونن بیایید با هم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست دوستان من میخوام کنکور ارشد بخونم . رشته روانشناسی یا مشاوره روزانه . خوبه اینجا با هم باشیم و به هم ایده بدیم . از زمان ثبت نام و منابع و .. به هم خبر بدیم 1399/08/02 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیدوار مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 2202 عزیزم فرهنگیان میخونم نه آزاد یا پیام نور به سلامتی . اتفاقا من هم فرهنگی هستم و اون موقع تفریحی شرکت کردم و بعد از طریق دانشگاه فرهنگیان کارشناسی گرفتم
خورشیدوار مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 2202 بله شما که دانشگاه فرهنگیان هستی خیلی عجیبه که از دیگران در مورد قبولی فرهنگیان پرسیدی و تاپیک زدی ؟؟
lopgoli عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 3758 به سلامتی . اتفاقا من هم فرهنگی هستم و اون موقع تفریحی شرکت کردم و بعد از طریق دانشگاه فرهنگیان کارش ... موفق باشید💚 بر سرِ آنچه هیچکس نمیبیند، چه میآید؟! رشد میکند 🌱
lopgoli عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 3758 شما که دانشگاه فرهنگیان هستی خیلی عجیبه که از دیگران در مورد قبولی فرهنگیان پرسیدی و تاپیک زدی ؟؟ عزیزم اگه منظورتون تاپیکم در مورد آزمون استخدامی هست که اون برای یکی از آشناهامون بود. وگرنه من که دیگ فکر نکنم تاپیکی زده باشم بر سرِ آنچه هیچکس نمیبیند، چه میآید؟! رشد میکند 🌱
خورشیدوار مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 2202 عزیزم اگه منظورتون تاپیکم در مورد آزمون استخدامی هست که اون برای یکی از آشناهامون بود. وگرنه من که د ... آره گلم منظورم همونه . آخه بهترین راهنما برای آشناتون هم خودتون هستید که قبولی دانشگاه فرهنگیان هستید