2777
2789
مشکل اینجاست که اول باید شاگردی کنم  تا بعدا بتونم واسه خودم کار کنم  منم روم نمیشه شاگر ...

پس چی خوبه به نظرت،دلم میخواد درآمد داشته باشم

کاربر قدیمی ام رمز عبورم و یادم رفته بود  
ارایشگری که شغل خوبیه کجاش ضایس     بعد منظورتون از این که هرپنج رشترو داشته باشه یعنی چی

به نظر منم شغل خوبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت دوس نداری کار کنی

هم دوست ندارم هم کلی سختی داره  یالن داشته باشی از نظر بهداشت باید تایید کنند سه ما هر هفته باید آزمایش بدی تا بیماری خواستی نداشته باشی  کلی هزینه کنی تازه حالا کلی آرایشگاه زیاد شده  

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙
هم دوست ندارم هم کلی سختی داره  یالن داشته باشی از نظر بهداشت باید تایید کنند سه ما هر هفته بای ...

من کارت بهداشت گرفتم،مگه همون کافی نیست

عروسک سازی  مجسمه سازی  دوخت کیف  چرم  قالی بافی  و ...

مشتری پیدا کردن خیلی سخته

من هیچ وقت نتونستم چیزی بفروشم