2777
2789
عنوان

خانومایی که طلاق گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم جدا شدم نزدیک به ساله و۲۲سالمه

تو عقد جدا شدی؟

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ن خانه دار بودم ۴سال

ان شاءاِلله که با یه مرد واقعی تو خوشیو خوشبختی زندگی کنی😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
فدات بشم مهربونم  مرسی از دعای خوبتون😘😘😘

خدا نکنه عزیز خواهش خوشحالمم خوشحال شدی شک نکن خدا بهترینا رو برامون گذاشته کنار میدونی خدا شیرینارو بعد تلخیا میده تا قدرشو بهتر بدونیم شک نکن اون روز میاد😊❤

برات ناز نمیاره؟

نه واقعیتش هیچوقت... اون جوان تر و خیلی زیباتر از منه. بخاطر من درسشو نخوند و رفت کارگری کرد که زود عروسی بگیره. ازم جهیزیه نخواست گفت همه رو بزار خونه مادرت کم کم خودم واست میگیرم. وقتی میخاستم دوباره عقد کنم همه گفتن شوهرت خیلی خشکله انگار مدل ها میمونه. بهش گفتم چرا تو خیلی بهتر از منی. گفت شنیدم اما من هیچکس رو نمیبینم❤️