2777
2789

خلاصه ميگم حوصلشو داشته باشين بخونيد  داستان از اونجايي شروع شد ك اومد گف بيا سايپا ثبت نامم كن من كردم ولي وسطش سايت پريد من يك كلام گفتم اه رفت بهش بر خورد تو داري ب من ميگي اه ب كاره من ارزش قائل ب ابلفضل من منظورم اون نبود ولي ....

يك هفتس باهام صحبت نميكنه تا ديشب ك رفتم ديدم مودم خاموشه ي دقيقه روشنش كردم ب چيزي گذاشتم روش تا چراغ هاش پيدا نباشه نياد خاموشش كنه اخه ساعت ١١ شب مودم رو خاموش ميكنه منم ب خدا كار واجب داشتم ميخواستم گزارش درسيمو بدم اقا اول صبح ك پاشده شروع كرد ب غر زدن اره من فهميدم مودمو روشن كرده دختره فلان فلان شده كلي فحش و بد و بيراه فاميلات ميدونن چ دختره عوضي داري اخرم ك گفت بره ديگ خونه مادر بزرگش زندگي كنه :)  و من هيچي و سكوت:) 

(من و مادرم و برادر كوچيكم. و شوهره مادرم باهم زندگي ميكنيم)

بعضي وقتا مثل همين الان واقعا عزم و جذب ميكنم خودمو بكشم

وَمَن يَتَوَكّل علَي الله فهُو حسْبٌهُ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازچندسالگی با پدر ناتنی هستی 

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔