2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون شکم پر، مرغ پخته، یا گوشت چرخ کرده و هر چی دوست داری باهم مخلوط کن، خمیر جادویی درست کن، مثل پیراشکی بزار وسطش بعدم میره توو فر، اما از پیراشکی تپل تره و گرده، ، واویشکای شمالیام هست، پیاز داغ و چرخ کرده یا مرغ ریز خرد شده با رب گوجه و رب آلوچه و... قاطی میشه مثل خورشت، با برنج، اگه فقط با رب گوجه باشه بهش تخم مرغم میزنن، گاهی خورشتشو کنارش سیب زمینی سرخ کرده میزارم

در جستجوی نی نی🐣

من یه مدل مرغ خودم پز دارم که طعم خییییلی جالبی میگیره ولی خیلی وقت گیره و 3 ساعتی زمان میبره 

الان حوصله ی تایپ کردن ندارم درست کردنشو توضیح بدم

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

پیاز و گوجه و بامیه خرد کرده و سرخ میکنم و ادویه بعدم دوتا تخممرغ هم زده می ریزم روش در ظرف می ذارم بعد چند دقیقه آماده ..با نون می خوریم 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
ها ارده؟!!!!!!!مگه میشه

آره خوشمزه هست ..مادرم عدسی میپزه ارده میزنه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

خوراک کدو حلوایی میپزم ...خیلی خوشمزه میشه ...پیاز زیاد سرخ کرده بعد سیب زمینی و کدو خرد شده سرخ میکنم و ادویه میزنم و بعدم چند تا گوجه رنده شده نصف لیوان آب و حرارت کم تا خوب پخته بشه ..با نون میخوریم

باقلاقاتق رو نون تیلیت میکنیم به جای اینکه با برنج بخوریم، این مدلی دوست داریم

ماکارونی م رو به جای دم کردن میزارم تو فر روش پنیر می ریزم همسرم خیلی دوست داره، البته ماکارونی شکل دار می ریزم. همسرم لازانیا نمیخوره ولی اینو دوست داره.

کوکو سبزی و کوکوسیب زمینی رو هم میزارم فر وقتی عجله دارم روش یه کم پنیر پارمیسان یا موزارلا می ریزم

مامانم هر خورشی بمونه با برنج دم پخت درست می‌کنه خیلی حال میده:)