2777
2789

سلام من باردارم شوهرم خونه نیس شباهم نمیاد سرکاره چن شب یه بارمیاد و من هم خونه مادرشوهرم زندگی میکنم.

از پریروزه دندونم خیلی درد میکنه ب شوهرمم گفتم فقط گفت اب نمک قرقره کن ودیگ هیچی .

کارش زیاده خودم میدونم ولی شبا ک بیکارمیشه.

دیروز زنگ ک زدم حرف میزد و اصلن حالمونپرسید دوشبم هست هرچقد پیام میدم جواب نمیده .

الان اعصابم خورد شد بهش پیام دادم ک . اگ اذیت میشی من زنگ میزنم خب دیگ زنگ نمیزنم و مثل تو بی اهمیت میشم.

فرستاد پس بروخونه بابات .

منم گریم گرفت زنگ زدم باگریه حرف میزدم برگشته میگ معلوم نیس توسرت چی هست ک هی بهونه میاری. اعصابم خورده چی بگم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا با مادرشوهری یا فقط الان؟؟

بنطرم هرجه سریعتر جدی پیگیری بکن خونه جدا بگیره 

زیادم پیام نده فکر کنه چسبیدی بهش 

میدونه بچه داری جایی نمیتونی بری شاخ شده

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
عزیزدلمممممم الان خوبی؟نی نی خوبه؟

بد نیستم واقعا اعصابم خور میشه فک کن شب تا صب باحال باردار ن شوهرت باشه توغربت فقط خونواده ی شوهرت باشن صب پاشی بری پیششون کاراشونو کنی ن هروقت دلت بخوادبتونی استراحت کنی ن هیچی بعدشوهرتم اینجوری کنه.

خب من همه اینارو بخاطر شوهرم دارم تحمل میکنن تا خونمون جداشه وگرنه الان میتونم پاشم برم خونه بابام

کلا با مادرشوهری یا فقط الان؟؟ بنطرم هرجه سریعتر جدی پیگیری بکن خونه جدا بگیره  زیادم پیام ند ...

کلا با مادرشوهرمم از وقتی ازدواج کردم .

خواستگاری ک اومدن قرار بود ازاول خونم جداباشه خونواده ی شوهرم تو روستان ما توشهرستان بودیم هی میومدن خواستگاری ما شرطمون این بود ک بیاد شهرستان ما.خواهرشوهرامم رفتن شهرستان ما ولی گولم زدن

وضع مالیشم خوبه

الانم شوهرم میگه یه ماه دیگ کارام خلوت شه خونه میگیریم راستودروغشونمیدونم