2777
2789

سلام دوستان. 

من کارشناسی حقوق خوندم ولی الان میخوام برای ارشد روانشناسی بخونم. کسی اینکارو کرده؟ میخوام بدونم منابع ارشدو بخونم برای آزمون کافیه؟ یا از کسایی که کارشناسیشونم روانشناسی بوده خیلی عقب میفتم؟ 

عزیزم اگه میخوای زیر نظر وزارت بهداشت و نظام روانشناسی بری باید کارشناسیت هم روانشناسی باشه 

ولی خب حقوق رشته سنگینی بوده پس قطعا میتونی درس های روانشناسی رو بخونی 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد کلا ۶ تا تست بزنی قبولی نترس

خب این که کجا قبول بشن هم مهمه😐

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
ارشد کلا ۶ تا تست بزنی قبولی نترس

6 تا😐 کی این حرفو زده اگر اینجوری بود که این همه آدم سال دوم و سومشون نبود که پشت کنکور ارشدن

لطفا خانوم جلسه ای ها ریپلای نکنن                                          
عزیزم اگه میخوای زیر نظر وزارت بهداشت و نظام روانشناسی بری باید کارشناسیت هم روانشناسی باشه  و ...

نه مقطع دکتری بخونن مشکلی نداره ، من جاریم الان دکتر روانشناسه و کلینیک داره و لیسانسش زبان بوده

نه مقطع دکتری بخونن مشکلی نداره ، من جاریم الان دکتر روانشناسه و کلینیک داره و لیسانسش زبان بوده

درامدشون چطوره؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

خیلیا رشتشون غیر مرتبط بوده و ارشد روان قبول شدن، اصلا نترس، اگر واقعا علاقه داشته باشی زیاد سخت نیست،ولی باید بدونی که اگر میخوای مطب بزنی باید دکتری هم روان بخونی. 

لطفا خانوم جلسه ای ها ریپلای نکنن                                          
عزیزم اگه میخوای زیر نظر وزارت بهداشت و نظام روانشناسی بری باید کارشناسیت هم روانشناسی باشه  و ...

اینطور که فهمیدم با لیسانس غیرمرتبط فقط زیرنظر وزارت علوم میشه برم. که البته فرقی نمیکنه برام.

ولی میترسم اگرم قبول بشم بعد سرکلاسا از بچه های دیگه عقب تر باشم!

واقعا؟ شما ارشد میخونی؟ آخه ظرفیت پذیرششون کمه مخصوصا دانشگاه خوب

سلام من لیسانس مهندسی و ارشد روانشناسی خوندم باز وضع شما که بهتره  

ولی قبل هرکار یک تحقیق حسابی و یک مشاوره تحصیلی برو چون پشیمونی بعدش هزینه سنگینی داره

رشته های روانشناسی و دانشگاه مد نظر در مدل خوندن و میزانش خیلی مهمه 

اول اینو بعد قطعی شدن تصمیمت باید مشخص کنی