2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست
دو تا زدم اینجوری شدن اصلا معلوم نیست 

خرابه  مارک مدیکور بگیر 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه مارک دیگه بگیر

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر چقدر اون لحظه که تست مثبت میشه خوبه ،

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
علائم پری دارم ولی نمیشم 

انشاالله بارداری منم علائم پری داشتم همش احساس میکردم پری شدم ولی نمیومد

سلام خانمی خداکنه حامله باشی منم این ماه کلومیفن خوردم دیروز موعدم بود هنوز نشدم پری

انشالله که بارداری واسم دعا کنین  از استرس دارم میمیرم

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍
علائم پری دارم ولی نمیشم 

عادیه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
انشالله که بارداری واسم دعا کنین  از استرس دارم میمیرم

استرس نداشته باش برو یه تست مارک خوب بگیر بزن

استرس نداشته باشید اگه باردار باشین استرس سمه براتون 

ببخشید اسی چطوری درخواست دوستی که قبول کردم رد کنم ممنون میشم جوابم بدید بچها هرکس بلده شرمنده اسی&n ...

باعرض معذرت ازاسی. 

تو قسمت دوست هات برو روش بزن گزینه ردکردن وبزن خودش لغو دوستی میشه

عشقم همسر م♥♥