2777
2789
عنوان

جاری جدید

995 بازدید | 40 پست

من عروس اولم و ان شاءالله به زودی جاری دار میشم

اما توی خودم احساسات جدیدی میبینم که برام عجیبه.

منی که این چیزا برام مهم نبوده. حالا ته دلم با خودم میگم اگه اونو بیشتر دوست داشته باشن چی؟؟ اگه از اون بیشتر خوششون بیاد چی؟؟ اگه برای اون سنگ تموم بذارن و کارایی رو بکنن که برا من نکردن چی؟؟

مدام به خودم میگم این چیزا مهم نیست...

اما ته دلم بهش فکر میکنم...

در ضمن رابطه ی خوبی با مادر شوهرم دارم

و واقعا دوسش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مادرشوهر خوبه زیاد به اینچیزا فکر نکن 

ولی اگه عروسه پرو باشه و زرنگ باشه مجبورشون میکنه کارایی که میخاد و انجام بدن و شاید اونکارارو برات و انجام نداده باشن 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

طبیعیه عزیزم همه همینن وقتی یه عضو جدید وارد خانواده میشه اولش همه  توجهات به سمتش هست اما بعد یه مدت طبیعی مشه شما خودتون اول که وارد خانواده شدید همین بود...همون جوری باش که قبلا بودی نه بیشتر نه کمتر 

توو فاز مقایسه نرو که هیچی از اعصابت نمیمونه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

منم زیاد دیدم دورم ک از اومدن جاری حالشون بد شده

میگفتن مثل هوو میمونه

خودم تجربش نکردم

ی جاری بزرگتر دارم و خودم اخریم 😁😎

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی