2777
2789
عنوان

برای #دختر_ابادانی عزیزم

372 بازدید | 39 پست

من برای اولین بار برای کسی که نمیشناختم اشک ریختم

تو تنها نیستی تمام زنان ودختران این سرزمین کنارتن

بیشرف بیناموس پاتو گزاشتی روسینه این دختر اونو لمس  کردی هرزه بی ناموس خدا لعنتت کنه

بدون جنگ و جدل فقط لایک کن که همه بدونن

هرکی گزارش بزنه با اون متجاوز یکیه 

جهان_نژادیان# پست

وتمام اون زنهای شلیته پست که زدنن خدا نفرینشون کنه

🔴 گزارش یک تجاوز

به این دختر توسط یک مدیر در آبادان تجاوز شده و باردار شده، وقتی رفته منزل آن شخص و اعتراص کرده و صدایش را بلند کرده خانواده آن فرد با کمک کارمندان حراست پالایشگاه آبادان این بلا را بر سر دخترآورده اند.

وجدان های خاموش و جامعه ای که به جای متجاوز قربانی را تنبیه می کند./داریوش معمار روزنامه نگار

🔴👈پای مامور روی سینه قربانی و ضرب و شتم دختر مجروح در برابر مامور شرم آور است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز همه ی زنا و دخترا کنارش نیستن تو همین سایت هستن کسایی که اون دخترو قضاوت میکنن و هرچی دلشون خواست میگن بهش

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
🔴 گزارش یک تجاوز به این دختر توسط یک مدیر در آبادان تجاوز شده و باردار شده، وقتی رفته منزل آن ش ...

بعدش نوشتن ک با صاحبخونه مشکل داشته رفته برای دعوا دوباره بعدش نوشتن ک با اسید و شوکر بوده بعدم گفتن اون یارو رو مجازات میکنن پرونده هم در جریان

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
هیچ انسانی باهرجرمی نباید اینطوری خار بشه

میدونم عزیزم

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         

کی فیلم گرفته؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺