2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا مادرتو رحمت کنه به چیزای خوب فکر کن همه ما عزیز از دست دادیم قرار نیست با رفتن یه عزیزی قید زندگی بزنیم

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عزیزم خدا مادرتو رحمت کنه به چیزای خوب فکر کن همه ما عزیز از دست دادیم قرار نیست با رفتن یه عزیزی قی ...

ممنون دارم با گریه مینویسم بابام همش تیکه میندازه بهم مثلا شامی کباب درست میکنم میگه چرا ریزه الان دارم شام درست مکنم تخم مرغ ریخت رو سرامیک پاک جردم هی سوال مکنه میگه سبزی نداریم بگو خو فلج نیستی دریخچال بازکن ببین هست یانه مگه ناهار نیاوردم نمیدونی تو نایلون بود یا نه بطری روغن پرت مکنم سوال مکنه میگه توش روغن نیست هی دایم سوال مکنه جواب ندم داد میزنه بهم میگهشیت خدا برات نسازه میگه مثل خالت شیتی خالم سرطان داره  نمیگه دختربدبخت تو خونه س همش چرا بهش بدو بیراه میگم تمیزی خونه مکنم میگه وسواسی کار نمیکنه هیچ تهمت میزنه به زور برام چیزی میخره چندماهه میگم دوچرخه ثابت بخر نمیخره میگه دلارپایین بیاد خو منم پوسیدم تو خونه خواهر ندارم  مادرم ۱۰ ماهه فوت کرده  درحالی که داره پول میده به دیگران برای من بدبخت خرج نمکنه چیزای خوب کجاس که بهش فکر کنم مامانم اخلاقش برعکس پدرم بود بد دهن نبود مهربان بود خسیس نبود دعا کنید یا منم بمیرم یا برم سرکار ای خدا همش عصبانی میشه سرم امروز پریود بودم استفراغ کردم دل درد شدید میگه خورشت آلو درست کن منم کردم داشتم میمردم ز دل درد هیچی نمیفهمه 

ممنون دارم با گریه مینویسم بابام همش تیکه میندازه بهم مثلا شامی کباب درست میکنم میگه چرا ریزه الان د ...

میدونم عزیزم خیلی بده ادمو کسی درک نکنه به نظرم بگرد دنبال کار حتی اگه پاره وقت باشه حقوقش کم باشه تو خونه موندن و سروکله زدن با ادمایی که درکت نمی کنن سخته خواهر برادر نداری کمک حالت باشن

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
میدونم عزیزم خیلی بده ادمو کسی درک نکنه به نظرم بگرد دنبال کار حتی اگه پاره وقت باشه حقوقش کم باشه ت ...

فقط یه برادر بزرگتر دارم اون سرکارتاساعت۳ ظهر  من بدبخت همه جا بامامانم میرفتم پیاده روی خرید دکتر الان هیچ هیچ ' ای کاش کاردولتی بود میرفتم پارتی جور میشد شانس ندارم که همش از دست حرفاش گریه مکنم نداشتن مادر هم یه جا گریه کورم کرده بیچارم من شانسم ندارم کرمانشاه زندگی مکنم

فقط یه برادر بزرگتر دارم اون سرکارتاساعت۳ ظهر  من بدبخت همه جا بامامانم میرفتم پیاده روی خرید د ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم بیا با هم دوست شیم🥰

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40