2777
2789
عنوان

دیگ شورشو در اوردن

353 بازدید | 23 پست

حالم دیگ داره بهم میخوره از همه چی ۶ ماهه رفتم خونم باردار شدم ناخواسته روحیم داغونه هرکی شنید خواهر مادر زنگ زدن فحشم دادن هیچکس تبریکم نگفت الان دامادمون انقدر پرو شده ک حق میده ب خودش راجب بچه من نظر بده همش میگن سقط کن میگم شوهرم دوس داره میگن گوه خورده 

امروز فهمیدم اون یکی خواهرم ک ۲ ساله عروسی کرده بارداره انقدر هنه خوشحال شدن دلم گرفت خیلی دلم شکست مگ بچه من حروم زادس ک این رفتارو میکنن 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیشکیو محل نده تو دهن همه بزن هزرکی هم زر مفت زد کات کن باهاش

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

وا یعنی چی؟

چرا اجازه میدی توهین کنن و بگن سقط کن؟

بهت زنگ زدن یا دیدنت حرف زدن جواب بده بگو به کسی ربطی نداره

من باشم یمدت نمیرم خونشون تا درست بشن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نگو ناخواسته بوده بگو خودمون تصمیمشو داشتیم اگر ادامه دادن کات کن تمام

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

از زمانیکه عقدو خوندن شما بهم محرمین جواب تلفن وپیام هیچکدومو نده عروسی یه خرج اضافس پس انداز کن واس بارداری وزایمانت

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
با شوهرت مشکل دارن لابد

ن شوهرمو دوس دارن 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
از زمانیکه عقدو خوندن شما بهم محرمین جواب تلفن وپیام هیچکدومو نده عروسی یه خرج اضافس پس انداز کن واس ...

عروسی گرفده فک کنم...میگه ۶ماهه خونه خودمم

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
عروسی گرفده فک کنم...میگه ۶ماهه خونه خودمم

نه ۶ ماهه رفته خونش ولی عروسی نگرفته.تو تاپیک قبلیاش هست

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …

چه داماد بی تربیتی‌

مگخ موله اینحوری میگن من باشم جر میدم البته همش حرفه من همش تو خودم میریزم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه