2777
2789
عنوان

گوشم داره کر میشه بیایین کمکم!!!

91 بازدید | 12 پست

آقا من از صب گوشم خیلی کم درد میکرد بعدازظهر یکم بیشتر شد الان هر نیم دقیقه یهو تیر میکشه ول میکنه

هیچی تو گوشم نکردم آبم نرفته 

چیکار کنم ی استامینوفن ۵۰۰ م خوردم 

اهنگ با صدای بلند گوش دادی ??? 

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نمک ولرم درست کن با سرنگ از بینیت بریز داخل 

اگر هم داری عنبر نسارا دود کن به گوشت 

منم بعدظهر اینطوری بودم از ترس کرونا این کارو کردم خوب شد

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
چرا نرفتی دکتر اخه اینجا کسی نمی تونه بگه که گوشت چی شده الانم دیر نیست پاشو بدو دکتر

الان تازه شدید شده اینجوری نبود هی گفتم چیزی نیست ، درمونگاه میترسم برم درمونگاه اینجا کرونایی میارن

الان تازه شدید شده اینجوری نبود هی گفتم چیزی نیست ، درمونگاه میترسم برم درمونگاه اینجا کرونایی میارن

عزیز یعنی چی از کرونا می ترسم کرونا همه جا هست شما دوتا ماسک بزن برو دکتر وقتی مراقب باشی برا چی بگیری بهتر از اینه که کر بشی 

عنبر نسارا نداریم اسفند اکیه به نظرت ؟ دستت درد نکنه

نکن این کارا رو اینا چیه وقتی نمی دونی علت دردت چیه می زنی خودت داغون می کنی مگه شوخی برداره که با عنبر نسا بخواد خوب بشه .این تجویرا چیه می کنید دوستان