2777
2789
عنوان

چشمو نظر☹

96 بازدید | 14 پست

اول بگم که اگه اعتقادی ندارین خواهشا توهین نکنیم🙂

خب

خانوما شما کاری برای جلوگیری از چشمونظر سراغ دارید 

مثل یه ایه قرانی بعد نماز یا...... هرچی باشه فرقی نداره

راستش چندوقته اتفاقای خیلیییی عجیبی تو زندگیم میوفته 🤦‍♀️

به فال اعتقاد چندانی ندارم اما به اصرار اطرافیان پیش چندتا اینه بین رفتم همشونم گفتن که چشمو نظره  

اصلا نمیدونم چیکار کنم ☹ میشه لطفا اگه پیشنهادی دارین بدین ❤

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر صبح بعد نمازت یازده تا توحید بخون فوت کن چهار طرفت در کل روز چهار قل هم زیاد بخون دیگه از هر چشمی در امانی ان شاءالله

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤

من که شدیدا اعتقاد دارم به چشم زخم😨

حرز بستنو میگن خوبه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

امام سجاد گفتن

هر وقت حس کردی در امان نیسی از چشم زخم سه بار بگو

ماشاءالله لا قوه الا بلا العلی العظیم

خیلی کارسازم هست

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
هر صبح بعد نمازت یازده تا توحید بخون فوت کن چهار طرفت در کل روز چهار قل هم زیاد بخون دیگه از هر چشمی ...

چشم حتما خیلیییی ممنونم عزیزم لطف کردید❤😍

منم حودم از فنا رفتگانم

اما زمانی که دیدی حس میکنی کسی ازت تعریف کرد  یا داره خیلی نگات میکنه  یا کلا هر وقت وارد جمع شدی ایت الکرسی بخون   ماشاالله الا قوه.....  بخون

درضمن کسی هم که اعتقاد نداره از اطلاعات کمش سرچشمه میگیره

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
امام سجاد گفتن هر وقت حس کردی در امان نیسی از چشم زخم سه بار بگو ماشاءالله لا قوه الا بلا العلی ال ...

😍خیلی ممنونم عزیزم❤

من که شدیدا اعتقاد دارم به چشم زخم😨 حرز بستنو میگن خوبه

منم خیلیییییییی میترسم شدید

میشه بیشتر درباره حرز بستن توضیح بدی عزیزم

منم حودم از فنا رفتگانم اما زمانی که دیدی حس میکنی کسی ازت تعریف کرد  یا داره خیلی نگات میکنه ...

خداوکیلی چشا بعضیا خیلییی.....😂 خوشبختم پس جز جمع فنا رفتگانی 

خیلی ممنونم عزیزم از اطلاعاتی که دادی😍❤

منم خیلیییییییی میترسم شدید میشه بیشتر درباره حرز بستن توضیح بدی عزیزم

حرز امام جواد رو باید همراهت داشته باشی

تو نت سرچ کنی میتونی متنشو پیدا کنی

بنویس و همیشه همراهت داشته باش وقتی بیرون میری

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
حرز امام جواد رو باید همراهت داشته باشی تو نت سرچ کنی میتونی متنشو پیدا کنی بنویس و همیشه همراهت د ...

اها خیلیی ممنونم عزیزجان 😍❤حتما همین الان دربارش میرم تحقیق 

اها خیلیی ممنونم عزیزجان 😍❤حتما همین الان دربارش میرم تحقیق 

خواهش میکنم😍❤