بچه من الان نزدیک دوسالشه.عادت کرده رو پا کامل بخابه شب ها رو زمین میخابیددلم خوش بود الانتازگیا میگه شبا هم روپا بخوایم تکونم بدید روانی شدیم گریه وشیون میزنه اگه بزاریمش زمین.چکار کنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولله تا جایی که میدونم 2 سال به بعد خوب شد. یعنی از شیر که گرفتش درست شد. ببین عزیزم بچه رو باید عادت بدی. با گریه و نق و بهونه بیخیال نشو. هیچیش نمیشه.
حذف که حرفی نداریم از خدامونه.کارهام عقبه.گریه میکنه
عزیزم یادمه پسرم یه سال و نیمش بود برده بودمش دکتر. سرماخورده بود. وسط معاینه از گریه نفسش رفت. از زیر دست دکتر کشیدمش و بغلش کردم تا آروم بشه. دکتر یه مرد مسن بود. خدا عمرش بده. اصلا کمرشو صاف نکرد. همونطور خم شده وایساد و سرشو برگردوند طرفم گفت بچه اولته؟ گفتم آره. یه سری با افسوس تکون داد و گفت معلومه😅. هیچی پسرم که آروم شد دوباره گذاشتمش روی تخت تا دکتر معاینه ش کنه. وقتی خواستم خداحافظی کنم گفت دخترم بچه با گریه هیچیش نمیشه. قانون و نظم زندگیتو به خاطر گریه های بچه ت عوض نکن. به نفع هردوتونه.