2777
2789
عنوان

کیا بچه این مدلی داشتن؟

130 بازدید | 16 پست

بچه من الان نزدیک دوسالشه.عادت کرده رو پا کامل بخابه شب ها رو زمین میخابیددلم خوش بود الانتازگیا میگه شبا هم روپا بخوایم تکونم بدید روانی شدیم گریه وشیون میزنه اگه بزاریمش زمین.چکار کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف که حرفی نداریم از خدامونه.کارهام عقبه.گریه میکنه

عزیزم یادمه پسرم یه سال و نیمش بود برده بودمش دکتر. سرماخورده بود. وسط معاینه از گریه نفسش رفت. از زیر دست دکتر کشیدمش و بغلش کردم تا آروم بشه. دکتر یه مرد مسن بود. خدا عمرش بده. اصلا کمرشو صاف نکرد. همونطور خم شده وایساد و سرشو برگردوند طرفم گفت بچه اولته؟ گفتم آره. یه سری با افسوس تکون داد و گفت معلومه😅. هیچی پسرم که آروم شد دوباره گذاشتمش روی تخت تا دکتر معاینه ش کنه. وقتی خواستم خداحافظی کنم گفت دخترم بچه با گریه هیچیش نمیشه. قانون و نظم زندگیتو به خاطر گریه های بچه ت عوض نکن. به نفع هردوتونه. 

تو گهواره یا نی نی لای لای نمیمونه؟

بچه من لای پتو میخوابید باید تابش میدادیم،مهمونی رفتنی هم پتو پای ثابتم بود،یادش بخیر😍😍😍

یا تو بغلم باید راه میرفتم و هر سری ی مدلی میخوابید

خدایا دوست دارم