2777
2789
عنوان

مثلا اومدم خونه مادرشوهرم😐تنها نشستم توخونه ای رسمشه اخه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میدانم ک تو ممکنه کرماشانی باشی کسگم 😁😁

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

اينقدر حالم خوبه به بهونه كرونا ديگه نميبينمش هروقت ميرفتيم يا خودشو ميزد به افسردگي يا بي پولي هيج وقتم كه از زندگي راضي نيست فقط نق نق لطفا دوستان نگن اگه مادر خودتم بود همينو ميگفتي...من هركس كه برام انرژي منفي باشه ميبوسم ميذارم كنار 

عزیزم دیگه تو که دیشب اونجا بودی امروز نباید میرفتی که😅

من مادرشوهرم طبقه پایینه شاید هفته ای یه بار دو هفته ای یه بار برم یه ساعت بشینم و وعده هم تا دعوت نکنه نمیرم

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

الان عروسا میریزن واسه درد و دل😅

قربون مادر شوهرم برم،ی ظرف که  می خوام بشورم بزور از دستش در میارم ،وقتی خواهرشوهرم باشه و مهمان داشته باشن خودشون ظرف می شورن یا  من فقط باید در صورت نیاز کمکشون باشم هر چی می گم بدین من نمی دن،خونشون هم تا حالا یکبار جارو نزدم ،نمی زارن تا میگم جارو کو میگن خودمون تازه جارو زدیم ،

قربون مادر شوهرم برم،ی ظرف که  می خوام بشورم بزور از دستش در میارم ،وقتی خواهرشوهرم باشه و مهما ...

عجایب خلقت... برادر شوهر خوشتیپ خوشگل مجرد نداری؟ 😂😂😂😂🤭

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
عجایب خلقت... برادر شوهر خوشتیپ خوشگل مجرد نداری؟ 😂😂😂😂🤭

نگو این برادر شوهر منو دق داده زن نمیگیره ،خیلی مودب و ارومه ،شغل دولتی فوق لیسانس خونه و ماشین ،بچه مثبت روزگاره 

چرا؟یعنی هبشکیو تو این شهر ندارین؟؟؟بایه ادم خوب دوست شو برو خونشون نیس یعنی؟

من نه اصلا فامیل شوهرم اصلا رفت و امد ندارن هر عید که اونم برا کرونا اینجا انگار همه ترس جون دارن شوهرم با دوستاش میره بیرون خانوماشون میگن کروناس رفت و امد نمیکنن

قربون مادر شوهرم برم،ی ظرف که  می خوام بشورم بزور از دستش در میارم ،وقتی خواهرشوهرم باشه و مهما ...

خوشبحالت والا ب مادرشوهرم باشه راضیه دخترش بشینه فقط من کار کنم.ولی خداروشکر دخترش خیلی کاریه ظرفارو میشوره.منم سفره پاگ مکنم وجارونبتون مکشم میوه میارم چای میارم.مادرشوهرم بعدشام میگ جارو نپتون بکش خونه.عقلش نمیرسه دیگ زشته عروسم پیش دومادم و بقیه مهمونا خم بشه نپتون بکشه

خوشبحالت والا ب مادرشوهرم باشه راضیه دخترش بشینه فقط من کار کنم.ولی خداروشکر دخترش خیلی کاریه ظرفارو ...

خواهرشوهرم جداست خیلی اهل کارنیست ولی از اونا هستن که خودشون کارهای شخصی و مهم مادرشون رو انجام میدن که عروس انجام نده،دکتر بردن خرید کردن و مثلا دو ماهی ی بار تمیز کردن خونه مادر شوهر با خودشه

خواهرشوهرم جداست خیلی اهل کارنیست ولی از اونا هستن که خودشون کارهای شخصی و مهم مادرشون رو انجام میدن ...

ولی حتی یکبار بچه داداش نگه نداشتن که شیر بده یا حتی یکبار پنپرس عوض کنه،سالی ی بار بیشتر سر نمیزنن به خونه عروسشون مگر اتفاقی بیوفته مثل بستری شدن بچه ها تو بیمارستان ،ولی اصلااا دخالت نمی کنن تو کار ما