2777
2789
عنوان

نی نی دار شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 63 پست
عزیزم انشاالله که همیشه شاد باشی و لبت بخنده ما هم خندیدیم مگه بده

ای بابا من ازغصه میخندم

😂

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات صلوات فرستادم وحمدخوندم

مرسی عزیززززم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
انشاالله تروخدابرامنم دعاکن امروز رفتم یه هودی گرفتم براپسرخواهرشوهرم لباس بچه گانه هارودیدم دلم غنج ...

عزیزم الهی به همین زودی بچه دار بشی تاپیک بزنی همه بیایم بت تبریک بگیم

ولی آجی من ماه قبلی ۳۱ شهریور پرید شدم دیروز باید میشدم ولی امروز که آزمایش دادم مثبت بود البته از ۱۰ یا ۱۵ روز پیش خودم شک کردم که باردارم چون علائمشو داشتم

میخوام بت بگم با اینکه من و شوهرم مشکلی نداشتیم ولی خیلیارو دیدم مشکلی هم نداشتنا ولی باردار نمیشن

راستش منو دوستم یه روشی بهم یاد داد انجام دادم احساس میکنم به خاطر همون بود که اینقد زود حامله شدم

آجی جان شما اگ مشکل خاصی نداری بعد نزدیکی پاهاتو بده بالا به دیوار یا بالای تخت خواب وقتم بگیر یه ۱۰ یا۱۵ دقیقه همونجوری بمون بعد بلند شو من راستش تا نیم ساعتم پاهام میدادم بالا

اینجا گفتم که بقیه ببینن شاید به خیلیا کمکی کرده باشم