2777
2789
عنوان

چالش سوالات قبل ازدواج

346 بازدید | 9 پست

دوستان عزیز چه سوالاتی قبل از ازدواج مهمه..اینکه چه نظراتی در مورد رابطه قبل از ازدواج و چه سوالتی برای شما مهمه

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

کی خواستگار داره تو کرونا

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز  سیگار مشروب

اخلاق 

برخوردش درمواقع عصبانیت 

پوششی ک برای همسرش میپسنده 

شرایط مالیش

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من در رابطه با خصلتایی که واسه خودم مهم بود حرف زدم

نوع روابط با خانواده

علاقه به مسافرت و معاشرت

حتی در مورد تمایلات جنسی و گرم مزاج یا سرد مزاج بودن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

کلا این سوالا چندان بدرد بخور نیستن

کی میاد بگه ماست من ترشه

اینو ک میگم خودم تجربه کردما

ب طرف میگی دهن بینی یا نه؟ اول ک معنی دهن بینی رو نمیفهمه اصلا (در این حد پررررت)

بعد هم میگه ن من برا خودم زندگی میکنم و فلان...

بعد میگم خب من ی مدت باید باهات در ارتباط باشم مثلا ۱ سال تا ببینم نظرم چیه

میدونی چی میگه؟

میگه من نمیتونم اونوقت تو جواب رد بدی  فک و فامیلام راجع ب من چی فکر میکنن؟

منم گفتم ن تنها دهن بین نیستی خیلی هم صادقی😐

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
کلا این سوالا چندان بدرد بخور نیستن کی میاد بگه ماست من ترشه اینو ک میگم خودم تجربه کردما ب طرف م ...

از قدیم گفتن 

مشک آن است که ببوید نه آن که عطار بگوید

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."