2777
2789
عنوان

ب نظرتون باردارم؟ لطفا جواب بدین

257 بازدید | 35 پست

سلام خانما من اقدام ب بارداری کردم

موعودم ۲۹ شھریور بودہ اما پریود نشدم.سیکلم ۲۸ روزست

بی بی چک میزنم منفیہ.

* برج ۵( قبل از اینکہ اقدامام رو شروع کنم)  برای اولین بار ب خاطر استرس یا ھرچی سیکلم ۳۸ روزہ شدہ بود.

ب نظرتون باردارم با بی بی چک منفی؟ 

ن گلم نیستی

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که بارداری 

بزار دو تا سه روز دیگه  عق انداختی دوباره تست بزن

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
باید ده روز ازپری بگذره صبرکن

میگه موعدم 29 شهریور بوده امروز 1 آبان 

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
ان شاءالله که بارداری  بزار دو تا سه روز دیگه  عق انداختی دوباره تست بزن

من ماہ قبل ۲۹ ام پریود شدم

در اصل بخوام ۲۸ روزہ سیکلمو حساب کنم باید ۲۵ ام پریود میشدم من دست بالا گرفتم مثلا

فک نکنم باشی الان ی ماه از موعدت گذشته اگه بودی صددرصد نشون میداد

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
میگه موعدم 29 شهریور بوده امروز 1 آبان 

اشتباه گفته 

منظورش مهر بوده حتما

اینجوری ۱ ماه بیشتر عقب انداخته 🤭

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...